Google Çeviri'den önemli güncelleme! Çevrim dışı destek alanını genişletti

Yayınladığı bir blog yazısında Google Çeviri, 33 dil için daha çevrim dışı destek sağlayacağını duyurdu. Destek verilecek dillerin listesi de açıklandı. Peki Google Çeviri hangi diller için çevrim dışı destek verecek? İşte o diller...

Google Çeviri'den önemli güncelleme! Çevrim dışı destek alanını genişletti

Google Çeviri tarafından yayınlanan bir blog yazısında çevrim dışı hizmet verilecek yeni dil seçeneklerini duyurdu. Yazıya göre artık Google Çeviri özelliğinden 33 dil daha faydalanabilecek. Peki Google Çeviri hangi diller için çevrim dışı destek verecek? İşte o diller...

Google Çeviri'den önemli güncelleme! Çevrim dışı destek alanını genişletti - Resim : 1

33 DİL İÇİN DAHA ÇEVRİM DIŞI DESTEK

Google Çeviri'den dünyanın pek çok ülkesinde milyonlarca insan faydalanıyor. Ücretsiz bir hizmet sunan çeviri uzantısı, telaffuz ve çeviri konusunda büyük destek sağlıyor. Ancak bu hizmet, bazı diller için çevrim dışı verilse de birçok dil için hala çevrim içi olarak veriliyordu. Google tarafından yapılan son açıklamaya göre çeviri hizmeti artık 33 dil için daha verilecek. 

Çeviri uzantısı, şimdiye kadar 59 adet dile çevrim dışı destek veriyordu. Son açıklamayla birlikte bu sayı 92’ye ulaştı. Bununla birlikte 103 dilde de metin çevirisi yapabiliyor. Ayrıca 88 dilde anında kamera çevirisi, 50 dilde fotoğraflı çeviri ve 43 dilde de iki yönlü konuşma gerçekleştiriyor. Google Çeviri, konuyla ilgili yaptığı duyurda şu sözleri belirtti:

“Merhaba çeviri topluluğu, çevrim dışı dil işlevini 33 yeni dile genişlettiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu, kullanıcıların ilgilendikleri dilleri indirmelerine ve internet bağlantısı olmadığında metni çevirmelerine olanak tanır.”

Google Çeviri'den önemli güncelleme! Çevrim dışı destek alanını genişletti - Resim : 2

İşte çevrim dışı desteklenecek o dillerin listesi:

Baskça
Sabuanca
Çiçeva
Korsikaca
Frizce
Hausaca
Hawaii dili
Hmong dili
Igbo dili
Javanese dili
Kmerce
Ruandaca
Kürtçe
Lao dili
Latince
Almanca
Malgaşça
Maorice
Mynamar dili
Oriya dili
Samoaca
İskoç Gal dili
Sotho dili
Shona dili
Sindhi dili
Sundaca
Tatarca
Türkmence
Uygurca
Xhosa dili
Yidiş dili
Yorubaca
Zuluca

Kaynak: Shiftdelete.net