Görenler anne-oğul zannediyor! Ama gerçek bambaşka çıktı

Malezya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 62 yaşındaki Rokiah Samat isimli bir kadın, sosyal medya üzerinden tanıştığı kendisinden 34 yaş küçük Mohammad Amin Jundail ile evlendi.

Görenler anne-oğul zannediyor! Ama gerçek bambaşka çıktı

62 yaşındaki ev hanımı Rokiah Samat, yaklaşık 1 yıllık tanışma sürecinin sonrasında geçtiğimiz yıl hayatını kendisinden 34 yaş küçük olan Mohammed Amin Jundail ile birleştirdi. Malezya gazetesi Harian Metro'a konuşan Samat, “Çok genç olmasına rağmen kocam gerçekten sorumluluk sahibi bir adam. Umarım bu son evliliğim olur. Onu gerçekten seviyorum. Hayatımın sonuna kadar onunla olmak istiyorum” dedi.

"BENİ TAMAMLIYOR"

Sosyal medya kullanıcıları ikilinin alışılmadık birlikteliklerine büyük ilgi gösterdi. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımları milyonlar izlenen Jundail, “İlk olarak onun hesabına TikTok’ta rastladım ve arkadaş olmak için mesaj attım. 10 çocuğu, 22 torunu ve 1 torununun çocuğu olan bu kadına aşık oldum. Beni tamamlıyor. Benim gözümde her yönden mükemmel ve ilgili bir karım olduğu için minnettarım. Ailelerim de bu evliliği onayladı” dedi.

Görenler anne-oğul zannediyor! Ama gerçek bambaşka çıktı - Resim : 1