Görevinden istifa edeceği söyleniyordu! Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu kararını verdi!

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırısı sonrası görevinden istifa edeceği iddia edilen teknik direktör Emre Belözoğlu kararını verdi. Tesislere gelen taraftarlarla bir araya gelen Belözoğlu görevine devam edeceğini kaydetti.

Görevinden istifa edeceği söyleniyordu! Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu kararını verdi!

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında dün oynanan MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçı sonrası çirkin olaylar yaşanmış. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmış, sahaya giren iki kişi de aldığı darbe sonucu yere düşen Meler’e tekme atmıştı.

Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler'in elmacık kemiğinde çatlak olduğu açıklandı. Sağlık durumu iyi olan Meler, kendisine saldıranlardan şikayetçi olmuştu.

Görevinden istifa edeceği söyleniyordu! Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu kararını verdi! - Resim : 1

LİGLER ERTELENDİ

Saldırıyı sert ifadelerle kınayan Mehmet Büyükekşi, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Bu yapılan saldırı Türk futbolu adına utanç gecesi. Türk futbolunun bunları hak etmediğini düşünüyoruz. Artık yeter diyoruz" demişti.

Görevinden istifa edeceği söyleniyordu! Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu kararını verdi! - Resim : 2

FARUK KOCA TUTUKLANDI

Yaşananların ardından gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, Faruk Koca ve 2 kişi ise tutuklandı.

Yaşanan olayın ardından Ankaragücü teknik direktör Emre Belözoğlu’nun istifa edeceği iddia edilmişti. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yaşanan olayların ardından tesislere gelen taraftarlarla bir görüşme yaptı.

Görevinden istifa edeceği söyleniyordu! Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu kararını verdi! - Resim : 3

EMRE BELÖZOĞLU'NUN GELECEĞİ BELLİ OLDU

Bir grup Ankaragücü taraftarının tesislere giderek Emre Belözoğlu'yla buluştuğu videoda konuşan Emre Belözoğlu, “Sizin de mutlu olacağınız inşallah günlerimiz gelsin diye buradayız” ifadesini kullanarak görevine devam edeceğini ifade etti.

Belözoğlu, "Ben 2 aydır buradayım. Desteğinizi hissediyoruz. Desteğini sokakta da görüyorum. Tribünde de görüyorum. Hepinizden biz razıyız. Sizin de mutlu olacağınız inşallah günlerimiz gelsin diye buradayız. Bundan şüpheniz olmasın. Bu süreç bizi daha güçlü çıkaracaktır" dedi.