Görüntüler tartışma yaratmıştı! Mbayne Diagne’den Onyekuru’ya gönderme: “Ben böyle bir şey yapmam”

Fatih Karagümrük takımının futbolcusu Mbaye Diagne, eski takımı Galatasaray’a karşı oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Diagne, Adana Demirspor’un Galatasaray ile oynadığı maçın bitiş düdüğü sonrası Onyekuru’nun sarı kırmızılı futbolcularla bir arada olması hakkında, “Herkes kendi bakış açısıyla bakabilir. Ben bireysel olarak böyle bir şey yapmam" dedi.

Görüntüler tartışma yaratmıştı! Mbayne Diagne’den Onyekuru’ya gönderme: “Ben böyle bir şey yapmam”

Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında bugün Fatih Karagümrük, deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak. Nef Stadyumunda oynanacak maç öncesi, Fatih Karagümrük’ün golcü futbolcusu Mbaye Diagne açıklamalarda bulundu.

Görüntüler tartışma yaratmıştı! Mbayne Diagne’den Onyekuru’ya gönderme: “Ben böyle bir şey yapmam” - Resim : 1
Onyekuru

 

"İÇERİ GİRERİM DOĞRUDAN"

Galatasaray’ın Adana Demirspor ile oynadığı maçın ardından Onyekuru’nun sarı kırmızılı futbolcularla olan samimi görüntüsü hakkında değerlendirme yapan Diagne, "Herkes kendi bakış açısıyla bakabilir. Ben bireysel olarak böyle bir şey yapmam. Çünkü ben kaybedince çok sinirlenen, hazmedemeyen biriyim. İçeri girerim doğrudan. Sonra göreceğim birileri varsa görürüm. Bu benim kendi bireysel düşüncelerim" dedi.

Görüntüler tartışma yaratmıştı! Mbayne Diagne’den Onyekuru’ya gönderme: “Ben böyle bir şey yapmam” - Resim : 2

"ÇOK DOĞRU BULMUYORUM. KENDİSİ DE İLERLEYEN DÖNEMLERDE BUNU ANLAYACAKTIR"

Diagne şunları söyledi:

"Onyekuru genç bir arkadaşımız. Galatasaray'da uzun süre forma giydi, orayı ailesi gibi benimsediği kişiler var. Onlarla öyle bir şekilde beraber olmak istedi. Çok doğru bulmuyorum. Kendisi de ilerleyen dönemlerde bunu anlayacaktır. Biz ilk maçı Karagümrük'te, Galatasaray'a karşı oynadık. Maalesef maçı kaybettik. Maçtan sonra hiç öyle bir şey olmadı. Üzgün ve sinirli olarak içeri gittim. Görmem gereken Gomis vardı, onunla da içeride görüştüm. Ben bunu yapmam ama herkes kendi düşüncesiyle yorumlayabilir. Benim düşüncem bu şekilde.”

Senegalli forvet bu sezon Karagümrük formasıyla çıktığı 28 maçta 19 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Görüntüler tartışma yaratmıştı! Mbayne Diagne’den Onyekuru’ya gönderme: “Ben böyle bir şey yapmam” - Resim : 3
Mbaye Diagne