Olaylı maç günlerce konuşulmuştu! Altay kalecisi, korner direği ile kafasına vuran saldırganı o mektuptan sonra affetti

Göztepe-Altay maçında çıkan kavga Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Bir taraftar korner direğini söküp Altay kalecisi Ozan Evim Özenç'in kafasına vurmuştu. Dehşete düşüren olaylar sonrası herkesi şaşırtan bir karar geldi. Özenç, okuduğu mektuptan sonra saldırganı affetti.

Olaylı maç günlerce konuşulmuştu! Altay kalecisi, korner direği ile kafasına vuran saldırganı o mektuptan sonra affetti

İzmir'in derbisi sayılan Göztepe ile Altay karşılaşmasınde dehşete düşüren olaylar yaşanmıştı.  Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında yaşanan skandal sonrası şaşırtan bir karar geldi.  Göztepe'nin ev sahipliğinde yapılan maçta çıkan olaylar nedeniyle maç kesilmiş ve ortalık bir anda karışmıştı. O anlarda sahanın içine atlayan bir kişi, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e saldırmıştı. Özenç saldırganı affetti.

Mahkeme tutuklama kararı almıştı

Sahaya atladığında köşeden aldığı korner direğini kalecinin kafasında kıran saldırgan, kısa süre içinde güvenlikler tarafından etkisiz hale getirilmişti. Karşılaşmanın akabinde hemen gözaltına alınan M.N.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Mektuptaki sözler sonrası saldırganı affetti

Ajansspor'un haberine göre; M.N.A., korner direği ile saldırdığı kaleci Ozan Evrim Özenç ve ailesine cezaevinden bir mektup gönderdi. Tutuklu, mektubunda kaleci ve ailesinden özür dilerken, büyük pişmanlık duyduğunu yazdı.

Bu gelişmenin ardından Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, M.N.A.'yı affetti ve olayların daha da büyümemesi adına şikayetçi olmadı.

PFDK, karşılaşmada çıkan olaylar neticesinde her iki takımı da 3-0 hükmen yenilgi ile cezalandırmıştı.