Göztepe, iç sahada form tuttu!

Trendyol 1.Lig ekibi Göztepe, bu sezon oynadığı 5 iç saha maçında 3 galibiyet, 1’er beraberlik ve yenilgi elde etti.

Göztepe, iç sahada form tuttu!

Trendyol 1.Lig’de üst sıralara çıkmayı hedefleyen Göztepe, bu sezon iç sahadaki ilk iki maçında istediği sonuçları elde edemedi. Sarı-kırmızılılar, Gürsel Aksel’deki ilk iki maçında Sakaryaspor (0-1) ve Çorum FK’ya (1-2) mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Daha sonraki süreçte üst üste 3 maçta da yenilgi yüzü görmeyen sarı-kırmızılılar, Bandırmaspor’la (1-1) berabere kalırken Adanaspor (1-0) ve Şanlıurfaspor (3-0) maçlarını da kazanmayı başardı. İzmir ekibi, bu çıkışını 11. haftada oynanan Kocaelispor (0-1) maçında da sürdürmek isterken rakibine kaybederek 3 maçlık yenilmezlik serisin sonlandırmış oldu.

Göztepe, iç sahada form tuttu! - Resim : 1

STOILOV İLK MAÇINDA KAZANDI

Bu süreçte teknik direktör Radomir Kokovic ile yollarını ayıran Göztepe, daha sonraki ilk iç saha maçına yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov yönetiminde çıktı ve Tuzlaspor’u (2-0) mağlup etmeyi başardı. Böylece sarı-kırmızılılar, oynadığı son 5 iç saha maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

GİRESUN MAÇINDAN 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORLAR

Öte yandan Göztepe, 3 Aralık Pazar günü Gürsel Aksel’de oynayacağı Giresunspor maçını hatasız geçerek evindeki üst üste ikinci galibiyetini elde etmek istiyor.