Göztepe Rizespor canlı izle

Göztepe Rizespor Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya geliyor. Göztepe Rizespor maçı beIN SPORTS 2 şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Göztepe Rizespor şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Göztepe Rizespor canlı izle

Göztepe Rizespor Süper Lig'in 35. haftasındakozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Göztepe Rizespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

GÖZTEPE RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka beIN SPORTS 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Göztepe Rizespor canlı izle

İşte Göztepe Rizespor maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Göztepe Rizespor mücadelesinde Volkan Bayarslan düdük çalıyor.

Göztepe'de 1 eksik

Göztepe'de İrfan Can Eğribayat kadro dışıyken, Oussama Tannane, Atınç Nukan ve Aytaç Kara'nın durumu şüpheli. Wilker Angel ise sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Rizespor'da Kubilay Kanatsızkuş, Lebogang Phiri ve Alper Potuk'un durumu şüpheliyken, Sebastian Holmen'in sarı, Fabricio Baiano'nun kırmızı kart cezası bulunuyor. Bryan Dabo ise kadro dışı.

GÖZTEPE: Kenan Piric, Atakan, Arslanagic, Kahraman, Murat Paluli, Kerim Alıcı, Aytaç, Yalçın, Baku, Halil, Di Santo

Ç. RİZESPOR: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Ponck, Selim Ay, Eren, Fernandes, Sabo, Mendes, Bolasie, Boyd, Pohjanpalo

Çaykur Rizespor'u konuk ettiği son üç Süper Lig maçını 2-0 kazanan Göztepe, lig tarihinde sadece Ankara Demirspor (1966) ve İstanbulspor'u (1999) üst üste dört iç saha karşılaşmasında gol yemeden mağlup etti.

Göztepe'ye rakip olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Çaykur Rizespor (1M), daha önceki sekiz karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (3G 2B 3M).

Süper Lig tarihinde Göztepe (4G) ile Çaykur Rizespor (5G) arasında oynanan 11 maçın hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonuç alınmazken (2B), son karşılaşmadan Karadeniz ekibi 3-1 galip ayrıldı.

Son 11 Süper Lig maçında galibiyet alamayan Göztepe (1B 10M), daha uzun bir seriyi en son 1974'te yaşadı (17 maç). Bu süreçteki son beş iç saha maçını kaybeden İzmir ekibi, lig tarihinde seyircisi önünde daha uzun bir puan hasreti yaşamadı.

Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın altısını kaybeden Çaykur Rizespor (2G 1B), en üst lig tarihinde en fazla mağlubiyet aldığı sezonu yaşıyor (20). Ligde üç puanlı sisteme geçilen 1987/88'den bu yana bir sezonda 20+ yenilgi yaşayan 49 takımın tamamı küme düştü.

Bu sezon Süper Lig'de hem 10+ penaltıya sebebiyet veren hem de 5+ kırmızı kart gören iki takım bu maçta karşı karşıya geliyor: Çaykur Rizspor (13 penaltı, 7 kırmızı kart) ve Göztepe (10 penaltı & 7 kırmızı kart). Rize ekibi, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana bir sezonda 10+ penaltıya sebebiyet veren (13), 8+ gole sebep olan hata yapan (9) ve 5+ kırmızı kart gören (7) tek takım konumunda.

Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana bir sezonda en fazla kırmızı kart gören isim, Çaykur Rizespor forması giyen Fabricio Baiano (4). Brezilyalı oyuncu, görev yaptığı son lig maçında bu sezon oyundan en erken atılan isim oldu (00:38 vs Fenerbahçe).

Göztepe formasıyla Çaykur Rizespor'a rakip olduğu iki maçta da gol atamayan Adis Jahovic'in İzmir ekibi adına 3+ kez karşılaşıp filelerini havalandıramadığı tek takım Yeni Malatyaspor (4 maç). Jahovic, bu süreçte Rize ekibinin kalesine çektiği ikisi isabetli toplam beş şutun hiçbirini gole çeviremedi.

Bu sezon Süper Lig'de takımının attığı gollerin en büyük bölümünde pay sahibi olan oyuncu Çaykur Rizespor'un attığı 33 golün %45'inde katkısı bulunan Joel Pohjanpalo (14 gol & 1 asist). Finlandiyalı santrfor, Rizespor'un attığı son 17 golün 11'ine doğrudan katkı sağladı (10 gol & 1 asist).

Yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son üç Süper Lig maçını kaybeden Bülent Korkmaz, en üst ligde bu şekilde üst üste dört yenilgi almadı.