Göztepe’de Rômulo şov! Performansı parmak ısırttı

Trendyol 1. Lig ekibi Göztepe’nin Brezilyalı forveti Rômulo José Cardoso da Cruz, İzmir ekibinde oynadığı 4 maçta 3 gol, 2 asistlik performans göstererek 5 gole katkı yaptı.

Göztepe’de Rômulo şov! Performansı parmak ısırttı

Trendyol 1. Lig’in iddiaları ekiplerinden olan Göztepe, Süper Lig’e çıkma yolunda emin adımlarla yürüyüşüne devam ediyor. İzmir ekibi yeni transferi Rômulo José Cardoso da Cruz’un performansından memnun kaldı.

Göztepe’de Rômulo şov! Performansı parmak ısırttı - Resim : 1

RÔMULO PİŞMAN ETMEDİ

Sezon başında forvet mevkisine Mame Diouf ve Kubilay Kanatsızkuş takviyelerini yapan sarı-kırmızılılar, bu iki oyuncudan da istediği verimi alamayınca ara transfer döneminde tekrar bir golcü takviyesi yapmaya karar vererek Rômulo’yu transfer etti. Brezilyalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katan İzmir ekibi beklediği verimi aldı.

İlk maçına Bandırmaspor müsabakasında çıkan ve süre aldığı 28 dakikada 1 gol, 1 asiste imza atan Rômulo, Göztepe kariyerine yüksek perdeden bir giriş yapmayı başardı.

Göztepe’de Rômulo şov! Performansı parmak ısırttı - Resim : 2

RÔMULO’NUN PERFORMANSI

Daha sonra da golsüz biten Manisa FK maçını boş geçen golcü oyuncu, Adanaspor maçında 1 asist, Boluspor müsabakasında ise 2 gol kaydetti. Böylece 22 yaşındaki oyuncu, forma giydiği 4 maçta 3 gol 2 asist üreterek 5 gole doğrudan katkı vermeyi başardı.

Göztepe’de Rômulo şov! Performansı parmak ısırttı - Resim : 3

Trendyol 1. Lig’in 25. hafta mücadelesinde Boluspor’la karşı karşıya gelen Göztepe, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. İzmir ekibinin iki golü de yeni transfer Romulo’dan geldi. Böylelikle Brezilyalı golcü, Göztepe taraftarının önündeki ilk gollerini kaydetti. Müsabaka sonunda da sarı-kırmızılı taraftarlar 22 yaşındaki oyuncuyu tribüne çağırdı ve 3’lü çektirmesini istedi. Romulo da bu isteği geri çevirmeyerek sarı-kırmızılı taraftarlara ilk üçlüsünü çektirdi.