Gözü dönen damat dehşet saçtı! 1 ölü, 1'i ağır 3 yaralı

Ağrı'da meydana gelen olayda M.T isimli damat, kayınpederinin evini bastı. Karısının da bulunduğu evdeki 4 kişiye kurşunlar yağdıran adam, 1 kişiyi öldürdü 3 kişiyi yaraladı.

Gözü dönen damat dehşet saçtı! 1 ölü, 1'i ağır 3 yaralı

Ağrının Patnos ilçesine bağlı Camii Mahallesi'nde, gece yarısı 01.00 sularında meydana gelen olayda, köy korucusu olduğu öğrenilen M.T. kayınpederinin evini bastı. Eşi ile sorunları olduğu ve eşinin ailesinin evinde kaldığı öğrenilen adam, evdekiler ile tartışmaya başladı. Nabızların yükseldiği tartışmada çok geçmeden belindeki silaha sarılan M.T., eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve kayınbiraderinin eşini vurarak olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk incelemede, M.T’nin kayınbiraderi olan F.T isimli şahsın başına isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralan B.T, N.T, ve H.T ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan B.T.'nin hayati riskinin olduğu ve Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Polis ekipleri, ortalıktan kaybolan M.T.'yi her yerde arıyor.