Gözünü kırpmadan yıkılan binaya tırmandı, neden yaptığını görenler sessiz sessiz ağlamaya başladı

Depremzede adamın Atatürk sevgisini gözler önüne seren video, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Binlerce kez izlenen videoda, Atatürk sevgisi ağır basınca adam canını hiçe saydı. Öyle bir hareket yaptı ki, görenler gözyaşlarına boğuldu.

Kahramanmaraş depremi sonrasında binlerce bina çökerken bazıları da ayakta kalsa da ağır hasar aldı. Yetkililer, hasarlı binalara girilmemesi konusunda vatandaşlara uyarı da bulundu. Ancak bir vatandaş, canını hiçe sayarak yıkılan binaya girdi. Tüm tehlikeyi göze alan adamın, bunu neden yaptığını ilk başta kimse anlayamadı. Bu hareketi neden yaptığı anlaşılınca kimse gözyaşlarını tutamadı. 

Gözünü kırpmadan yıkılan binaya tırmandı, neden yaptığını görenler sessiz sessiz ağlamaya başladı - Resim : 1

MEĞER ONU ALMAK İSTEMİŞ

Yıkılmış binanin önündeki taşlara basarak birinci kata tırmanan adam, duvarda asılı Atatürk portresini almak istedi. Bina, yetkililer tarafından tamamen yıkıldığında Atatürk'ün portresinin zarar göreceğini düşündüğünden canını hiçe sayarak hasarlı binaya tırmanıp portreyi oradan aldı. Görenler ilk başta anlam veremeyerek adam için korktu ancak nedenini anlayanlar duygu dolu anlar yaşadı. 

Gözünü kırpmadan yıkılan binaya tırmandı, neden yaptığını görenler sessiz sessiz ağlamaya başladı - Resim : 2

Gözünü kırpmadan yıkılan binaya tırmandı, neden yaptığını görenler sessiz sessiz ağlamaya başladı - Resim : 3