Gül Masalı 5. bölüm tek parça izle! Gül Masalı 5. bölüm full izle! Gül Masalı son bölüm izle

Gül Masalı 5. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Başrollerinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca'nın yer aldığı Gül Masalı 5. bölüm full izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Gül Masalı son bölüm izleyebileceğiniz link...

Gül Masalı 5. bölüm tek parça izle! Gül Masalı 5. bölüm full izle! Gül Masalı son bölüm izle

Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın başrollerini paylaştığı Gül Masalı 5. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Gül Masalı 5. bölüm full izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. 24 Temmuz 2022 tarihinde Gül Masalı son bölüm full internete yüklendi. Gül Masalı 5. bölümde neler yaşanacak?

Gül Masalı 5. bölüm tek parça izle! Gül Masalı 5. bölüm full izle! Gül Masalı son bölüm izle - Resim : 1

Gül Masalı 5. bölümde; Atabeylerin şikayetiyle büyük bir çıkmazın içine düşen Gonca ve Fatma, Tahir'i kurtarabilmek için Halil'in getirdiği devir kağıdını imzalayacakları sırada Toprak onların imdadına yetişir. Kararlı tavrı ve sürpriz görgü tanığıyla birlikte Halil'in sinsi planını alt üst eder.

Toprak'ın yardımıyla umutları tazelenen Gonca, artık Isparta'da kalıp ne pahasına olursa olsun mücadele etmeye karar verir. Annesini yıllar önce kendi memleketinden süren ruhu kararmış insanlara karşı, yine annesinin memleketinde onun arazilerinde, birçok insanın yolunu aydınlatacak büyük bir hareket başlatacaktır.

Gül Masalı 5. bölüm tek parça izle! Gül Masalı 5. bölüm full izle! Gül Masalı son bölüm izle - Resim : 2

Toprak'ın haklının tarafında olmak için gösterdiği kararlı tavır, onu ailesiyle karşı karşıya getirir. Tüm bunların üzerine işteki sorunlar da eklenince Atabeyler'de büyük bir kriz baş gösterir. Toprak ve Gonca her şeyden uzaklaşmak için bir yolculuğa çıkarken, onların yokluğunda yaşanan korkutucu bir kaza aşklarına gölge düşürecektir. Arda'nın başı dertte... Ece, Gonca'ya ne söyleyecek?

Gül Masalı 4. bölümde neler oldu?

Konakta yaşanan yüzleşme büyük kırılmalara neden olur.  Toprak ve Gonca, bir yandan aralarında filizlenen masalsı aşkı yaşatmaya çalışırken, diğer yandan aileleri arasındaki sorunun ne olduğunu da anlamaya çalışırlar. Halil'in getirdiği bir fotoğraf, Gonca'yla ilgili saklı kalmış bir sırrın daha gün yüzüne çıkmasını sağlar. 

Gül Masalı 5. bölüm tek parça izle! Gül Masalı 5. bölüm full izle! Gül Masalı son bölüm izle - Resim : 3

Ortaya çıkan bu sır hem Gonca'nın hem de Toprak'ın, geçmişi daha çok irdelemesine yol açar. Gonca, Fatma'dan annesiyle ilgili bilmediklerini öğrenip, onun çektiği acıları daha iyi anlar. Toprak da ailesini karşısına almak pahasına gerçeklerin peşine düşer. Geçmişin korkularıyla yüzleşen Atabeyler, Gonca'ya karşı daha sinsi planlar yapmaya başlarlar.  Ve Gonca, annesinin geçmişinden yeni bir gelecek kurmaya karar verdiği gün, Atabeylerin yaptığı hamleyle büyük bir çıkmazın içine düşer.

Gül Masalı 5. Bölüm izle

Gül Masalı 5. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

GÜL MASALI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İstanbul'da yaşayan genç mühendis Gonca (Gülper Özdemir), projesinin çalındığı ve işten atıldığı gün, geçmişten bugüne uzanan sürpriz bir haber alır. Beş yaşındayken kaybettiği annesinden kalan gizemli bir mirastır bu…

GÜL MASALI DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Gülper Özdemir
  • Erdem Kaynarca
  • Sarp Can Köroğlu
  • Zehra Yılmaz
  • Bülent Düzgünoğlu
  • Gülçin Hatıhan
  • Arif Pişkin
  • Suat Sungur
  • Sait Genay
  • Ayşenil Şamlıoğlu