Gülben Ergen'den duygusal paylaşım

Gülben Ergen, Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. 2009'da dünyaya gelen ikizleri ile olan bir fotoğrafını paylaşan Ergen bakın Instagram fotoğrafının notuna ne yazdı...

Gülben Ergen'den duygusal paylaşım

Gülben Ergen, yönetmen Mustafa Erdoğan ile hayatını birleştirdikten sonra 2009 yılında ikiz bebekleri Ares ve Güney'i kucağına almıştı. Sıkıntılı bir evlilik sürecinin ardından yollarını ayıran çift, hayatlarına başka insanlar almış ancak çocukları için görüşmeye devam etmişti.

Gülben Ergen bir dönem sunucu Erhan Çelik ile ciddi bir birliktelik yaşamış ancak tartışmalı bir şekilde yollarını ayırmıştı. Bugün Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yapan Gülben Ergen, oğulları Ares ile Güney doğduktan sonra ilk kucağına aldığı fotoğrafı paylaşarak şu notu yazdı:

12 yıldır iki kolumda iki canı taşırken, ayak bileğimi sımsıkı kavrayan bir can daha var. İki kolumu, bir bacağımı yok sayıp, tek ayakla yürürken... Ettik dört can. Sağa bakarken, solu hissedip, bir çaprazdan, bir arkadan gelecek darbelere eğilirken, bizden teğet geçti mermiler. Evlatlar hissetmeden, beni delip geçenleri saymazsak.