Gülcemal dizisi ile ilgili kritik süreç başladı! Dizi reyting sınavından geçmek hain planı devreye alıyor!

Ekranların çiçeği burnunda dizisi Gülcemal reyting sınavı veriyor. Dizide kritik süreç başlarken, izlenme oranları için şimdiden çanlar çalmaya başladı. Murat Ünalmış ile Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı dizide tutunma çabası üst safhada olacak. Gülcemal dizisinin yeni bölümü merakla beklenirken senaristlerin ters köşe yaparak Gülcemal’e kurulan haince plandan paçayı kurtarıp kurtarmayacağı da merak ediliyor.

Gülcemal dizisi ile ilgili kritik süreç başladı! Dizi reyting sınavından geçmek hain planı devreye alıyor!

Televizyon ekranlarının yeni dizilerinden Gülcemal dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Üçüncü bölümle ekranlarda olacak dizi henüz istenilen etkiyi yaratmadı. Murat Ünalmış ile Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı Gülcemal dizisinde, yeni bölüm merakla beklenirken dizinin bu kritik süreci nasıl atlatacağı merak ediliyor.

MELİS SEZEN ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE 

Sosyal medyada sıklıkla eleştirilen Melis Sezen’in performansını nasıl etkileyeceği de merak edilirken, dizinin reyting sınavından sıyrılması için senaristlerden akılları karıştıracak bir adım gelmesi bekleniyor.

GÜLCEMAL DİZİSİNDE HAİN PLAN DEVREDE

Yayınlanacak yeni bölümde hain plan devreye giriyor.

Üçüncü bölümü ile 20 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak olan Gülcemal dizisinde detaylar da ortaya çıktı.

Onu vuran Deva’ya yarası iyileşene kadar kendisine bakma cezası veren Gülcemal, Deva’yı odasına alır. Zafer ise İtalyan müşterilerini çalmaya çalışan Gülcemal için haince bir plan hazırlamıştır.

Gülcemal bunca olandan sonra Deva’yı kendisiyle çalışmaya ikna etmek zorundadır. Öte yandan yaşadığı şoku atlatan Mert, Deva’ya ulaşmanın yollarını ararken onun bir adamın yanında kaldığını öğrenir ve Deva’yı almak için yola çıkar.

İŞTE GÜLCEMAL 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI