Çağlar Çorumlu’yu daha önce hiç böyle görmediniz!

Güldür Güldür’ün sevilen aktörü Çağlar Çorumlu şu sıralar, Hazine adlı sinema filmi için kamera karşısına geçiyor. Yeni filminden paylaşım yapan Çağlar Çorumlu’'nun fotoğrafları binlerce beğeni topladı.

Çağlar Çorumlu’yu daha önce hiç böyle görmediniz!

Çağlar Çorumlu, başrolünü Boran Kuzum ile paylaştığı Hazine adlı yeni filminden paylaşımlar yaptı. Oyuncu kadrosunda Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz ve Mert Denizmen gibi iddialı isimler de rol alıyor.

Çağlar Çorumlu’yu daha önce hiç böyle görmediniz! - Resim : 1

Çekimleri Nevşehir’de gerçekleşecek olan filmin senaryosu ve yönetmenliği Canbert Yergüz’e ait. Her projesinde kılıktan kılığa giren yetenekli oyuncu Çağlar Çorumlu filmden kareleri instagram hesabından da paylaştı.

Çağlar Çorumlu’yu daha önce hiç böyle görmediniz! - Resim : 3

Çorumlu paylaşımlarıyla hayranlarına, bu defa da çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacağının sinyallerini verdi.

 Çağlar Çorumlu’yu daha önce hiç böyle görmediniz! - Resim : 4

ZEKİ MÜREN’İ CANLANDIRMASI OLAY OLDU

Ekranların en başarılı komedi oyuncularından Çağlar Çorumlu, bugüne kadar rol aldığı dizi ve filmlerdeki performansıyla birçok kez gündem oldu.

En son Cem Yılmaz’ın çektiği Erşan Kuneri filminde rol alan yetenekli oyuncu bir banka reklam filminde canlandırdığı Zeki Müren karakteriyle de çok konuşulmuştu.

Oyuncunun son filmi Hazine de hem kadrosu hem de hikayesi ile iddialı bir proje, filmle ilgili henüz daha detaylı bir bilgi yok ancak Çağlar Çorumlu’nun paylaşımları izleyicide merak uyandırmaya yetti. Sevenleri şimdiden oyuncunun yeni filmini merakla beklemeye başladı.(Mynet)