Gülşen'den zehir zemberek sözler: Ozan Çolakoğlu'na saygı duymayı öğrensinler

Gülşen, aranjesini eşi Ozan Çolakoğlu’nun yaptığı “Nirvana” şarkısını beğenmediğini açıklayan Sinan Akçıl’a ne yanıt verdi? Ozan Çolakoğlu, Sinan Akçıl’ın eleştirisini nasıl değerlendirdi?

Edis’le düet yaptığı “Nirvana” şarkısı büyük ilgi gören Gülşen, Bebek’te devamlı müşterisi olduğu kaş tasarım merkezi çıkışı kameralara takıldı. Üzerini beyaz şalıyla kapatan Gülşen’in saçlarının, son klibindeki imajıyla aynı olması dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı, röportaj vermeden önce kendisini almaya gelen eşi Ozan Çolakoğlu’na bakındı. Gülşen’e “Nirvana” şarkısının 2 dakika 43 saniye olan süresinin eleştiri konusu olduğu hatırlatıldı.   

Ünlü şarkıcıya 3 yaşındaki oğlu Azur Benan’ın evdeki eğitimi için özel hoca tutup tutmayacağı soruldu.

Sinan Akçıl, geçen hafta piyasaya çıkar çıkmaz “Nirvana” şarkısını beğenmediğini belirtmiş ve “Biraz karışık geldi bana... Gülşen’i beğeniyorum ama şarkıyı beğenmedim. Olmamış demek bana yakışmaz ama beğenmedim” demişti.  

Gülşen’den Hadise’ye övgü yağmuru

Gülşen, bu hafta “Küçük Bir Yol” adlı şarkısını piyasaya çıkaran meslektaşı Hadise’yi övgü yağmuruna tuttu. Gülşen’in destek verdiği Hadise’nin de aynı zamanda eski sevgilisi Sinan Akçıl’la yıllardır kanlı bıçaklı olması ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi.

Ünlü sanatçı daha sonra kendisini bekleyen eşi Ozan Çolakoğlu’nun yanına gitti. Öte yandan Ozan Çolakoğlu bir gün önce stüdyo çıkışı kameralara takıldı. Ünlü müzisyen yeni hazırladığı çalışmalardan bahsetti.

Muhabirler başarılı aranjöre, müzikseverlerin “Nirvana” şarkısını Gülşen’in 6 yıl önce Murat Boz’la yaptığı “İltimas” düetiyle karşılaştırdığını hatırlattı. Ozan Çolakoğlu, Sinan Akçıl’ın Nirvana şarkısıyla ilgili eleştirisini de yorumladı.