Gülşen'den İmam Hatip liseleriyle ilgili tepki çeken sözler

Sahne kıyafetleri tepki toplayan şarkıcı Gülşen, bu kez İmam Hatip sözleriyle gündemde... Savcılık, Gülşen'in "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklindeki tepki çeken ifadeleri için harekete geçti. Gülşen, yarın “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik” kapsamına giren TCK 216 ile suçlanarak polis eşliğinde savcılığa götürülecek.

Şarkıcı Gülşen hakkında İmam Hatip liseleri ilgili sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı. Gülşen'in, yarın “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik” kapsamına giren TCK 216 ile suçlanarak polis eşliğinde mevcutlu olarak savcılığa getirilmesine karar verildi...

Gülşen'den İmam Hatip liseleri ilgili tepki çeken sözler

Sahnede olduğu sırada bir kişi hakkında Gülşen, "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" gibi hedef gösteren bir ifade kullandı.

Gülşen'in kurduğu bu cümlelere ise konserde bulunan izleyiciler alkış tutarak karşılık verdi.

Gülşen'in tepki çeken hareketleri

Gülşen, İstanbul Yenikapı'da verdiği bir konserde de sahnede LGBT bayrağı açmıştı. Seyirciler arasından verilen bayrağı açan Gülşen, "Bunu en güzel köşemizde saklayacağız." demişti. Gülşen, "LGBT bayrağından rahatsız olan gitsin." ifadelerini kullanmıştı.

Gülşen ayrıca, sahne aldığı bir mekanda günlerce konuşulacak bir imza atmış, beline kadar yırtmaçlı bir elbiseyle bir arkadaşının kucağına oturmuştu.