Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşiyor mu? Gülben ve Doktor Hanım aynı karede

Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanında izleyicileri meraka sürükleyen bir sahne yansıdı. Gülseren Budayıcıoğlu imzalı iki diziden Masumlar Apartmanı'nın Gülben karakteri ile Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya karşı karşıya geliyor...

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşiyor mu? Gülben ve Doktor Hanım aynı karede

Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya'nın yer alması dizi hayranlarını heyecanlandırdı. Fragmanda Doktor Hanım'ın yanına giden Gülben'in "Acaba beni düzeltebilir misiniz?" sözleri dikkat çekiyor.

 Başrollerde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun'un yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 45. bölümünde bir sürpriz yaşanacak.

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşiyor mu? Gülben ve Doktor Hanım aynı karede - Resim : 2

Gülseren Buğdaycıoğlu’na ait olan ve Haziran 2020 tarihinde yayınlanan 'Madalyonun İçi' adlı kitabın 'Çöp Ev' bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümüne sürpriz bir isim konuk oluyor: Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya.

Memduh'un Safiye ve Gülben için "Artık yardım almalarının zamanı gelmedi mi?" sözleri üzerine Han harekete geçiyor. Han, Gülben'i psikiyatriste götürüyor. Dizinin yeni bölümünde, TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda'da Doktor Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Binnur Kaya konuk oyuncu olarak rol alacak. Gülben, Doktor Hanım'ın kliniğine gidecek.

Doktor Hanım Masumlar Apartmanı'nda

Gülben’in sürprizi, Esat için hiç de hoş olmayan bir emrivakidir. Esat’ın verdiği tepkiyle panikleyen Gülben’in imdadına ise her zamanki gibi Safiye yetişir. Durumu düzeltmek ve Gülben’e cesaret vermek için imkansızı başaracak ve kendini aşan bir adım atacaktır. Han, Naci ve Gülben’in desteğiyle kendini yapacağı fedakarlığa hazırlayan Safiye, bir yandan da korkularıyla savaş halindedir. İyi niyetle çıktığı bu yolculuğun sonundaysa onu çok kötü bir sürpriz bekler. Bu sırada Esra, Rüya’yla ilgili bir gerçeği tesadüfen öğrenir ve bu konuda onunla yüzleşir. Ancak bu yüzleşme, bir başkasının daha Rüya’nın sırrını öğrenmesiyle sonuçlanır. Kaynak: Haberglobal