Gülseren Ceylan'dan bir süre önce ayrılan Mehmet Ali Erbil eski aşkıyla yakalandı!

Mehmet Ali Erbil bir süre önce kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile nişanlamış ve eleştirilerin hedefi olmuştu. Fakat ilişki fazla uzun sürmemiş ve çift ayrılık kararı vermişti. Ayrılığın ardından peş peşe açıklamalar yapan ikiliden ünlü şovmen, eski sevgilisi Alisa Nasya ile Tarabya'da kameralara yansıdı.

Gülseren Ceylan'dan bir süre önce ayrılan Mehmet Ali Erbil eski aşkıyla yakalandı!

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Ancak ilişkilerinin ciddileşmesi beklenen ünlü çift, ayrılık kararı vermişti. Ayrılığın ardından peş peşe açıklamalar yapan ikiliden ünlü şovmen, eski sevgilisi Alisa Nasya ile Tarabya'da kameralara yansıdı.

Gülseren Ceylan'dan bir süre önce ayrılan Mehmet Ali Erbil eski aşkıyla yakalandı! - Resim : 1

Şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a, doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye etmişti. Yakında nikâh masasına oturması beklenen ikiliden geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Gülseren Ceylan, "Toplu cevap olsun" mesajı ile Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım yapmış, ünlü şovmen ile ayrıldıklarını duyurarak; "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" diye yazmıştı.

"UZUN BİR ARADAN SONRA İLK DEFA TEK EŞLİ OLDUM"

Erbil ise ayrılığıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: Gülseren benden ev ya da araba istemedi. Marka alışverişler yapmak da istemedi. Sadece aşkı için Almanya'da ailesini, işini ve arkadaşlarını terk edip benim yanıma geldi. 4 aylık bir süreç oldu. Aynı evi paylaştık. Aramızda ikinci şahıslar olmadı. Ben uzun bir aradan sonra ilk defa tek eşli oldum. İbrahim Tatlıses de tanıktır buna. Tatlıses bana 'Kirvem bu kızın hiç dışarda gözü yok.' derdi. Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık. O genç bir kadın ve bir geleceği var, benimle birlikte geleceği olmayabilirdi. Allah iyi insanlar çıkarsın karşısına.

"MEHMET ALİ BAŞINA BUYRUK BİR İNSAN"

Gülseren Ceylan'dan da eski aşkına yanıt gecikmemiş, "Ondan ev ve araba istediğim iddialarını yalanladı zaten. Hiçbir şey istemedim. Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim" demişti.

Gülseren Ceylan'dan bir süre önce ayrılan Mehmet Ali Erbil eski aşkıyla yakalandı! - Resim : 2

Ceylan, ünlü şovmenin kendisinden ayrıldıktan sonra gizemli bir kadın ile görüntülenmesi ile ilgili ise "Evet 'o benim arkadaşım, iş yerinden' dedi. Klasik Mehmet Ali Erbil işte!" demekle yetinmişti.

Gülseren Ceylan'dan bir süre önce ayrılan Mehmet Ali Erbil eski aşkıyla yakalandı! - Resim : 3

ESKİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Gülseren Ceylan'dan geçtiğimiz ay ayrılan Mehmet Ali Erbil, önceki gece Tarabya'da yer alan bir balıkçıdan çıkarken objektiflere takıldı. Yanında kendisinden 40 yaş küçük eski sevgilisi Alisa Nasya ile mekandan ayrılan Erbil, gazetecileri görünce el salladı.

Gülseren Ceylan'dan bir süre önce ayrılan Mehmet Ali Erbil eski aşkıyla yakalandı! - Resim : 4