Gültekin Uysal Barış Yarkadaş'a konuştu! Uysal'dan Mehmet Aslan'ın 'Kılıçdaroğlu Akşener'e küfür etti' iddiasına yanıt

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda, İYİ Partili Mehmet Aslan'ın 'Kılıçdaroğlu Akşener'e küfür etti' iddiasına ilişkin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan yanıt geldi. Uysal, "Kemal Bey hiçbir şekilde böyle bir üslup kullanmadı. Kemal Kılıçdaroğlu ölse bile böyle bir üslup kullanmaz ve kullanmadı da." ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gazeteci Bahar Feyzan ve tv100.com yazarı Fuat Uğur Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Aslan'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e küfür ettiği iddiasıyla ilgili Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a konuştu.

Barış Yarkadaş'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı aradım. Dün İYİ Parti'nin GİK üyesi Mehmet Aslan, Sayın Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı ismi üzerine yapılan toplantıda Meral Akşener'e Kemal Bey'in küfür ettiğini söyledi.

"BU İDDİA KESİNLİKLE YALANDIR"

Gültekin Aslan'a 'O gün masada ne oldu? Mehmet Aslan'ın böyle akıl dışı bir iddiası var.' dedim. Uysal, 'Kemal Bey hiçbir şekilde böyle bir üslup kullanmadı. Kemal Kılıçdaroğlu ölse bile böyle bir üslup kullanmaz ve kullanmadı da. Orada dışlayıcı bir ortam yoktu. Bu iddia kesinlikle yalandır.' dedi."