Gürkan Hacır'dan kulis bilgisi: Aydın Ayaydın AK Parti Muğla adayı olacak, bu pazar günü açıklanacak listede var

tv100'ün ses getiren programı Kübra Par'la Farklı Açılar'da gazeteci Gürkan Hacır verdiği kulis bilgisinde Aydın Ayaydın'ın AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak bu pazar günü açıklanacak listede yer alacağını söyledi.

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, gazeteci Gürkan Hacır, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, hukukçu Bışar Özbey, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler programda masaya yatırıldı.

"AYDIN AYAYDIN AK PARTİ MUĞLA ADAYI OLACAK"
Hacır "Biz geçtiğimiz pazartesi günü Taksim Meydanı programında Barış Yarkadaş, AK Parti kulislerinden bir bilgisi açıklamıştı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının Profesör Aydın Ayaydın olacağını açıklamıştı. Aynı kaynaktan gelen bir bilgiyi ben de teyit ediyorum. Pazar günkü açıklanacak listede Aydın Ayaydın’ın AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını söyleyebiliriz." ifadelerine yer verdi.