Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanı mı oldu? Gürsel Tekin, tv100 programcısı Barış Yarkadaş'a konuştu

tv100 programcısı Barış Yarkadaş, eski milletvekili Gürsel Tekin'in, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yerine göreve getirileceğine yönelik iddianın asılsız olduğunu belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24, 25 ve 26. dönem İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in, CHP İstanbul İl Başkanlığı görevine getirileceği iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan iddiaya ilişkin tv100 programcısı Barış Yarkadaş, Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu'nda açıklama yaptı.

Gürsel Tekin ile görüştüğünü belirten Yarkadaş, iddianın asılsız olduğunu belirtti. Yarkadaş "Gürsel Tekin benim yakın dostum. Siyaset arkadaşıyız. Bir gazeteci arkadaşımız Tekin'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'na atandığını yazmış. Böyle bir atama yok. Böyle bir atama olsa ben yazardım. Gürsel Tekin, dün Kılıçdaroğlu ile 1,5 saat görüşme gerçekleştirdi. Ben görüşmeden sonra Tekin ile konuştum. Tekin 'sayın genel başkanla İstanbul ve Türkiye üzerine yaklaşan yerel seçimlerle ilgili kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Medyada iddia edildiği gibi böyle bir atama yok' dedi." ifadelerini kullandı.