Güzel kadro, güzel hikaye ama yetmedi... İzleyenler isyan etse de final kararı geldi

Show TV’nin hatta ekranların tek komedi ve aile türündeki dizi olan Güzel Günler dizisiyle ilgili üzücü haber geldi. Başrollerinde Binnur Kaya ve Ecem Erkek’in de yer aldığı diziden final kararı haberi geldi. Güzel Günler ne zaman final yapacak? İşte tüm detaylar...

Güzel kadro, güzel hikaye ama yetmedi... İzleyenler isyan etse de final kararı geldi

Binnur Kaya ve Ecem Erkek'in başrollerini paylaştığı Güzel Günler dizisi kadrosunda, Olgun Toker, Seray Gözler, Zeynep Çamcı, Yıldıray Şahiner, Leyla Tanlar ve Burak Dakak gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

REYTİNGLERDE GERİDE KALDI

Tam 23 bölüm ekranlarda yer alan Güzel Günler dizisi için final kararı alındı. Final kararı alınmasının sebebi ise reytingler gösterildi. Dizi rakiplerinin gerisinde kaldı.

Seray Gözler'in dizinin 23. bölümde ayrılması bekleniyor. 26. bölümde ise dizi ekranlara veda ediyor.

Dizinin içerdiği güçlü mesajlar ve oyunculuk performansları her bölümünde izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Toplumsal meselelere de değinerek önemli bir misyon üstlendi.

Özlem Osma'nın tesettüre girdikten sonra yaptığı eli öpülesi hareket sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu hareket günlerce konuşulmuştu.

Ne yazık ki, reytinglerde rakiplerinin gerisinde kalan dizi için final kararı alındı.

Hayranları üzüntüyle karşılasa da, dizinin kadrosu ve hikayesi uzun süre unutulmayacak bir etki bıraktı. Dizi 26’ıncı bölümde ekranlara veda edecek.

Güzel kadro, güzel hikaye ama yetmedi... İzleyenler isyan etse de final kararı geldi - Resim : 1