Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni evi dudak uçuklattı!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya sanat dünyasının en çok kazanan ve kazancını gayrimenkul ve arsa alarak değerlendiren isimlerinden. Şarkıcı Mert Demir'le aşk yaşadığı konuşulan Sarıkaya, şimdi de yeni aldığı evinin fiyatıyla gündem oldu. Daha önce rezidansta oturan oyuncu, yeni aldığı Boğaz manzaralı evine 40 milyon lira ödedi. Sarıkaya, geçtiğimiz yaz Marmaris’te bulunan yazlığına 10 milyon TL vermişti.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni evi dudak uçuklattı!

Oynadığı dizi ve filmlerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen ünlüler arasında yer alan oyuncu Serenay Sarıkaya, parayı eve ve arsaya yatırmaya devam ediyor.  Serenay Sarıkaya kazandığı parasını gayrimenkul ve arsa alarak değerlendiren isimlerden.

Şarkıcı Mert Demir'le aşk yaşadığı iddiasıyla gündemde yer alan Serenay Sarıkaya, şimdi de yeni eviyle gündem oldu.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni evi dudak uçuklattı! - Resim : 1

BOĞAZ MANZARALI EVİNE 40 MİLYON ÖDEDİ

Sarıkaya, son olarak gözünü Boğaz'a dikti. Ünlü oyuncu, yeni evi için bu kez 40 milyon lira ödedi. Güzel oyuncunun şimdiki evi, geniş yeşil alanıyla dikkat çekiyor. Sarıkaya, öncesinde ise bir alışveriş merkezinin üzerinde yer alan rezidansta yaşıyordu.

Serenay Sarıkaya, geçmişte Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz, Umut Evirgen gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni evi dudak uçuklattı! - Resim : 2

KAZANCINI TOPRAK VE KONUT ALARAK DEĞERLENDİRİYOR

Sarıkaya, her projesinden elde ettiği ücretin neredeyse tamamını toprak ve konut alarak değerlendiriyor. Güzel oyuncunun, şu zamana kadar yaklaşık 20 dönümlük bir yer sahibi olduğu belirtiliyor.

GEÇEN YAZ MARMARİS'TEKİ YAZLIĞINA 10 MİLYON LİRA VERMİŞTİ

Oynadığı dizi ve reklamlardan kazandığı parayı değerlendirmeyi seven Sarıkaya’nın; Bodrum, Çanakkale ve Marmaris’te de arsa ve evleri bulunuyor.

Sarıkaya, geçtiğimiz yaz Marmaris’te bulunan yazlığına 10 milyon TL vermişti.