Güzelliği ile gören herkesi kendisine hayran bırakan saklı kalmış güzellik Dipsiz Göl Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor

Sivas'ın Doğanşar ilçesine 82 kilometre uzakta bulunan Dipsiz Göl Şelalesi sonbaharın gelmesiyle beraber ayrı bir güzelliğe büründü. Gözlerden uzak doğanın içinde bulunan Dipsiz Göl Şelalesi güzelliği ile gören herkesi büyülüyor.

Güzelliği ile gören herkesi kendisine hayran bırakan saklı kalmış güzellik Dipsiz Göl Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor

Sivas’ın Doğanşar ilçesinde gözlerden uzak doğanın içinde yer alan  Dipsiz Göl Şelalesi sonbaharın gelmesiyle birlikte sararan yapraklarıyla gören herkesi büyülüyor. Sonbaharın tüm renklerini göğsünde taşıyan  Dipsiz Göl Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor.

Sivas’ın Doğanşar ilçesine uzaklığı 82 kilometre olan Dipsiz Göl Şelalesi sonbahar mevsimiyle birlikte ayrı bir güzelliği büründü. Gözlerden uzakta olan ve adeta gizlenen doğal güzellikte ağaç yapraklarının sarı, kırmızı ve yeşil tona bürünmesiyle ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Görenleri kendine hayran bırakan güzellik dron ile havadan da görüntülendi.

''AĞAÇLAR ARANIP BULUNMAYACAK RENKTE''

Muzaffer Önal, bulunmaz bir manzara ortaya çıktığını belirtip “Burası Doğanşar’ın Dipsizgöl mevki. Yolun altında şelale var. Bizde bugün sonbaharı değerlendirmek ve bu güzel görüntüyü görmek için geldik. Güzel havayı fırsat bilerek pikniğimizi yaptık. Ağaçların şu anki rengi arayıp bulunmayacak bir renk. Bizde o güzelliği yaşamak için bugün buraya geldik” dedi.

 

Güzelliği ile gören herkesi kendisine hayran bırakan saklı kalmış güzellik Dipsiz Göl Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor - Resim : 1