Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler?

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi 19 Kasım 2023 Pazar akşamı Show Tv ekranlarında olacak. Yönetmen koltuğunda Kartal Tibet'in yer aldığı film Yeşilçam'ın en eski ve en sevilen filmleri arasında yerini alıyor. Peki; Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler?

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler?

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Haylaz öğrencilerle dolu Hababam Sınıfı'nın eğlenceli hikayesinin anlatıldığı filmde Ayşe ile Ömer'in aşkı konuşulacak. Peki, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler?

HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR KONUSU

Kızlı erkekli ilk Hababam Sınıfı diğer serilerdeki haylazlıklarını sürdürmektedir. Sınıfa doğulu bir aşiret reisinin oğlu olan Bilo gelir ve kendini ağa ilan eder. Öğrenciler de onunla kafa bulmaya başlar. Fakat Bilo biraz saf olduğu için bunun farkına varmaz.

Okulun yeni asabi hocası Hürrem, tam bir erkek düşmanıdır. Sınıftaki Kıvırcık Ömer ve Ayşe adlı iki öğrenci arasında bir aşk başlar ve kız hamile kalır. Ancak öğrenciler gebelik testini yaptırdıklarında kimya hocası, incelediği idrar örneğinin bu Hürrem Hoca'ya ait olduğunu düşünür. Hürrem ortalığı velveleye verir. Filmin sonunda Ayşe doğum yapar.

HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR OYUNCULARI

Zümrüt Cansel – Ayşe

Talip Güran – Kıvırcık Ömer

İlyas Salman – Bilo Ağa

Feridun Şavlı – Domdom Ali

Ahmet Arıman – Hayta İsmail

Sevda Aktolga – Sevda

Münir Özkul- Kel Mahmut

Perran Kutman – Hürrem Hoca

Şener Şen – Badi Ekrem

Şevket Altuğ – Şevket Hoca

Sıtkı Akçatepe – Paşa Nuri

Adile Naşit – Hafize Ana

HABABAM SINIFI NEREDE ÇEKİLDİ?

Hababam Sınıfı, İstanbul Üsküdar'da bulunan Adile Sultan Kasrı içinde yer almaktadır. Validebağ Korusunda bulunan sınıf günümüzde Hababam Sınıfı Müzesi olarak kullanılıyor.