Oryantal yaptığı için Habertürk'ten kovulan Hande Sarığlu'ndan tepki

Habertürk'teki işine son verilen sunucu Hande Sarıoğlu, Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın İHA muhabiri Ahmet Demir'e canlı yayında attığı tokatın ardından HaberTürk yönetiminin özür dilemesine tepki gösterdi.

Oryantal yaptığı için Habertürk'ten kovulan Hande Sarığlu'ndan tepki

Oryantal yaptığı için Habertürk'deki işine son verilen Hande Sarıoğlu, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Sizin ben kurum olarak duruşunuza, adamına göre verdiğiniz kararlara tüküreyim. Şu özrü yayınladıktan sonra işine son verseniz de karaktersizsiniz" ifadelerini kullandı.

Sarıoğlu, evinde dans ettiği anın görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladığı gerekçesiyle işinden çıkartılmıştı. Dansı sebebiyle kendisinden savunma istenen Sarıoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

  "Habertürk karar vericileri olarak bu zatın yapmış olduğu karaktersizliğin arkasındalar ki bir de resmi hesaptan yayınlamışlar özrü! Tam sizin kaleminize yakışan hareketler bunlar! Sizin ben kurum olarak duruşunuza, adamına göre verdiğiniz kararlara tüküreyim. Şu özrü yayınladıktan sonra işine son verseniz de karaktersizsiniz."