Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den babasına şoke eden suçlama!

Ünlü şarkıcı Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler, hakkında 'Şirketinde çalışan işçileri mağdur etti' yönünde çıkan haberlerle ilgili harekete geçti. Söz konusu haberlerde, televizyona çıkarak mağdur olduklarını iddia eden kişilerin kendi şirketlerinde çalışmadığını ve amcası ve babasının şirketinde çalıştıklarını iddia etti.

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den babasına şoke eden suçlama!

Dinçerler, mahkemeden söz konusu haberlerin kaldırılmasını talep etti ancak mahkemeden gelen karar pek de beklediği gibi olmadı. 

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'e ait şirketlerde işçilerin alacağını tahsil edemediği, bu nedenle mağdur edildiği haberleri tepki toplamıştı. Mehmet Dinçeler parası ödenmeyen işçilerin kendi şirketinde çalışmadığını iddia etti.  

Yayında Dinçerler'in daha önce de dolandırıcılıkla suçlandığı bu kez kurtulamayacağı anlatıldı.

Babamın ve amcamın işçileri

Yayınlanan haberlerden rahatsızlık duyan Mehmet Dinçerler, söz konusu iddiaların gerçeklik payının bulunmadığı söyledi.

Canlı yayına bağlanan işçilerin kendi şirketinde değil babası ve amcasının ortak olduğu ünlü baklavacılar zincirinde çalıştıklarını belirtti.

Hâkimliğe başvurarak haberlerin erişime engellenmesin talep eden ünlü iş adamı dilekçesinde iftiraya maruz kaldığını dile getirdi.

Kamuoyunhda küçük düşürüldüm, engelleyin

Sabah'ın haberine göre söz konusu dilekçede haberin hakaret içerikli olduğu anlatılırken, kamuoyu nezdinde küçük düşürülerek, kişisel hak, saygınlık ve onuruna ağır şekilde saldırı düzenlendiği belirtildi.

Dinçerler, bu nedenle televizyon kanallarında çıkan haberlerin düzeltilmesini ve haberin erişime engellenmesini talep etti.

Hakimlik incelemenin ardından Mehmet Dinçerler'in talebini reddetti.