Hakan Sabancı hangi davranışıyla şaşırttı?

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı hangi davranışıyla şaşırttı? Hakan Sabancı, Bebek'te bir gece kulübü çıkışında birlikte eğlendiği arkadaşını aracına almadan uzaklaştı.

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı’yı Bebek’te bir gece kulübü çıkışı görüntülendi. Geçen haftalarda oyuncu Serenay Aktaş ile Cem Yılmaz’ın gösterisini izleyen Hakan Sabancı, bu kez sarışın bir güzelle birlikteydi. 

Gecenin sonunda mekandan erkek arkadaşları ve sarışın bir güzelle dışarı çıkan Hakan Sabancı kameraları karşısında görünce şoke oldu. Sabancı, eğlendiği kadını aracına almadan hızla uzaklaşmak istedi.

Sarışın kadın dışarıda kalınca çiçek satıcısı ‘Hakan abi biri kaldı” diye bağırmaya başladı. Daha sonra çiçekçi koşarak aracın önünü kesiyor ve “Abla kaldı abla” dedi. Bu durum çevredekilerin gülüşmesine neden oldu.

Çiçekçinin uyarısı sonrası Hakan Sabancı’nın içinde olduğu minibüs yavaşladı. Sarışın güzel minibüsün kapısını açmaya çalıştı. Ancak çabası sonuçsuz kaldı. 

Sarışın güzel aracın içindeki Hakan Sabancı’ya telefon açarak kapıyı açtırdı ve minibüse bindi. Sabancı’nın bu sırada arkadaşının arkasına saklanmaya çalışması ise dikkat çekti.