Hakan Sabancı Kırmızı Oda'nın yıldızıyla aşk yaşıyor! Aygün Aydın bakın kim çıktı

Sık sık sevgili değiştirmesi ile gündemden düşmeyen Sabancı ailesinin veliahtı Hakan Sabancı, Kırmızı Oda'nın genç yıldızıyla aşk yaşamaya başladı. Peki Aygün Aydın bakın kim çıktı? İşte ayrıntılar...

Hakan Sabancı Kırmızı Oda'nın yıldızıyla aşk yaşıyor! Aygün Aydın bakın kim çıktı

Sabancı ailesinin genç üyesi Hakan Sabancı aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yaşadığı aşklarla gündem olan Sabancı ailesinin veliahtı Hakan Sabancı, yeni bir aşka yelken açtı. Hakan Sabancı bu kez gönlünü bir oyuncuya kaptırdı. En son Kırmızı Oda'da oynayan Aygün Aydın'la aşk yaşamaya başladı.

Oyuncu Aygün Aydın ile ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışan Hakan Sabancı, aşk sarhoşu oldu. Flört aşaması kısa süren çift yeni bir ilişkiye adım attı.

Hakan Sabancı Kırmızı Oda'nın yıldızıyla aşk yaşıyor! Aygün Aydın bakın kim çıktı - Resim : 2

İddialara göre Hakan Sabancı ve Aygün Aydın çifti 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Çeşme Alaçatı'da geçirdi. Tatilde, Hakan Sabancı ve sevgilisi Aygün'e, Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı da eşlik etti. Hakan Sabancı sevgilisi Aygün Aydın'a ünlü markadan pahalı bir saat hediye etti.

Hakan Sabancı Kırmızı Oda'nın yıldızıyla aşk yaşıyor! Aygün Aydın bakın kim çıktı - Resim : 3

Aygün Aydın, Bu Tarz Benim yarışmasına katılmış

Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanınan Aygün Aydın, en son Kırmızı Oda'da Nazlı ve Recai hikayesinde ikilinin arkadaşlarından biri olarak yer aldı.