Hakem kararları ünlü futbolcuyu çileden çıkardı! Ağzına ne gelirse söyledi, yerden yere vurdu

Borussia Dortmund'un Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye elenmesi Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can'ı çıldırttı. Emre Can, Hollandalı hakem Makkelie'yi yenilginin suçlusu ilan ederek, "Hakem tüm maç kibirliydi, haksız yere yenildik" dedi.

Hakem kararları ünlü futbolcuyu çileden çıkardı! Ağzına ne gelirse söyledi, yerden yere vurdu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu rövanş maçlarında heyecan sürüyor. Bu kapsamda Alman ekibi Borussia Dortmund, 1-0'lık skor avantajıyla Chelsea'ye konuk oldu.

Alman ekibi mücadeleyi 43.dakikada Sterling ve 53.dakikada penaltıdan Havertz'in attığı gollerle 2-0 kaybetti. Dortmund bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Maçın ardından Dortmundlu futbolculardan Emre Can, Hollandalı hakemi Danny Makkelie'ye ateş püskürdü.

Hakem kararları ünlü futbolcuyu çileden çıkardı! Ağzına ne gelirse söyledi, yerden yere vurdu - Resim : 1

EMRE CAN: HAKEM YÜZÜNDEN ELENMEK ÇOK ACI VERİYOR

Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can, mağlubiyetin sorumlusu olarak hakem Makkelie'nin verdiği kararları gösterdi. 

Emre Can şunları söyledi:

"O tüm maç kibirliydi. Biz iyi bir oyun oynadık. Utanmamıza gerek yok. Neticede hakem yüzünden haksız yere yenildik. Stamford Bridge'de oynuyoruz belki taraftardan korkmuştur. O zaman UEFA bir şekilde başka hakem bulsun göndersin. Hakem yüzünden elenmek çok acı veriyor."

TERZİC: HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK

Borussia Dortmund teknik direktörü Edin Terzic ise maç hakkında, "İnanılmaz derecede acı, son derece hayal kırıklığına uğradık. Son derece yakın iki maç vardı. Sonunda yeterli olmadı. Eşit şekilde eşleşen iki maç vardı. Chelsea'nin ikinci gol sonra ilerlemesi hak edilmişti. Ama biz de hak ettik" değerlendirmesinde bulundu.

Chelsea'ye verilen penaltı hakkında yorum yapan Terzic, "Penaltı vermek bence çok zor bir karardı. Ama sonra tekrarlanması çok daha acı. Top girseydi tekrarlanır mıydı çok merak ederdim" diye konuştu.