16 yaşındaki kızın intiharının arkasından korkunç istismar çıktı

Hakkari'de 4’üncü kattaki evlerinin penceresinden atlayan 16 yaşındaki kızın babası, dayısı ve kuzeni tarafından istismar edildiği iddia edildi. Polisin gözaltına aldığı 3 şüpheliden baba ve kuzen tutuklandı, dayısı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

16 yaşındaki kızın intiharının arkasından korkunç istismar çıktı

Hakkari'de 4’üncü kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar eden 16 yaşındaki N.Ö. ifadesinde babası, kuzeni ve dayısının cinsel istismarına uğradığını söyledi. Polisin gözaltına aldığı 3 şüpheliden baba ve kuzen tutuklandı, dayısı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

30 Ekim akşamı intihara kalkışmasının ardından yaralı olarak Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.Ö., polise verdiği ilk ifadede babası, kuzeni ve dayısının cinsel istismarına uğradığını söyledi. Düşmeden kaynaklı vücudunun çeşitli yerlerinde kırık bulunan N.Ö.'nün ifadesi doğrultusunda babası A.Ö. ile kuzeni B.Ö. ve dayısı V.Ö. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ö. ve B.Ö. tutuklandı, V.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.