'Yapım şirketlerinden para alıyor' iddiasına Halit Ergenç'ten yanıt geldi!

Başarılı oyuncu Halit Ergenç, önceki günlerde bir etkinlikte görüntülendi. Ergenç, hakkında çıkan 'sadece senaryo okuması için bile yapım şirketleri Halit Ergenç'e ödeme yapıyor' iddialarına yanıt verdi.

'Yapım şirketlerinden para alıyor' iddiasına Halit Ergenç'ten yanıt geldi!

Halit Ergenç, Yargı dizisinin Eren Komiseri Uğur Aslan’ın gösterisi Afara’yı izlemeye gitti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Halit Ergenç, yeni bir proje üzerinde olduğunu söyledi. Ergenç hakkında ortaya atılan iddialara da yanıt verd.

Halit Ergenç yapım şirketlerinden para mı alıyor?

Halit Ergenç, “Her şey yolunda gidiyor, bebek sağlıklı. Müthiş bir şey, Allah isteyen herkese nasip etsin” diye konuştu. Oyuncu, “Şu an net bir şey yok. Konuşmalar var ama kesinleşmeden size bir şey söyleyemem” ifadelerini kullandı. Sadece senaryo okuması için bile yapım şirketlerinin ünlü oyuncuya ödeme yaptığı yönündeki şehir efsanesi de Halit Ergenç’in açıklamaları ile sona erdi.

'Yapım şirketlerinden para alıyor' iddiasına Halit Ergenç'ten yanıt geldi! - Resim : 1

"Benim haberim yok"

Oyuncu, “Benim hiç öyle bir şeyden haberim yok. Benim yerime böyle bir şey yapan birisi mi var acaba?” diyerek esprili bir yanıt verdi. Kendisine birtakım senaryolar geldiğini anlatan oyuncu, “Okuyorum, bazı koşulları oluyor. Onları yerine getirebilirsek, karşılıklı anlaşırsak, çekebileceğiz” diyerek bir projenin gelmekte olduğunun ilk sinyalini de verdi.