Halk TV’de dikkat çeken seçim değerlendirmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazandığını kabul ettiler! “Çok çarpıcı, büyük başarı”

Halk TV yayınında seçim sonuçlarını değerlendiren İsmail Küçükkaya ve Mehmet Tezkan'ın yorumu gündem oldu. Tezkan seçimle ilgili "Erdoğan birinci turda alamayacağını biliyordu. Ne istiyordu? İkinci tura kalsın. Oldu mu, oldu. Bu şekilde ikinci tura girme rahatlığını alıyorsa almıştır demektir." dedi.

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Sandıkların açılmasıyla birlikte seçim sonuçları netleşmeye başladı.

"ÇOK ÇARPICI, BÜYÜK BAŞARI"
Halk TV yayınında seçim sonuçlarını değerlendiren İsmail Küçükkaya "21 yılın iktidarının yıpranmışlığına rağmen, yaşadığımız depreme rağmen hem AK Parti ve hem Erdoğan'ın böyle alması çok çarpıcı, büyük başarı." ifadelerini kullandı.

"BU ŞEKİLDE İKİNCİ TURA GİRME RAHATLIĞINI ALIYORSA ALMIŞTIR DEMEKTİR"
Gazeteci Mehmet Tezkan ise "Erdoğan birinci alamayacağını biliyordu. Ne istiyordu? İkinci tura kalsın. Oldu mu, oldu. İkinci tura kalırken Meclis'te çoğunluk Cumhur İttifakı olsun istiyor muydu, istiyordu. Bu 290 bile olsaydı ben de diyecekti. Bu şekilde ikinci tura girme rahatlığını alıyorsa almıştır demektir." dedi.