Hamdi Alkan: İleride belgeseli yapılır diye çekildi

Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzel'in Enis Fosforoğlu'nun tabutuna sarılarak ağladığı anları kameraya alınca tepki çekti. Duymadık Demeyin'e canlı olarak bağlanan Hamdi Alkan yapılan haberlerle ilgili konuştu.

71 yaşında hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu için düzenlenen cenaze töreninde Hamdi Alkan ile eşinin ilginç bir görüntüsü objektiflere takıldı. 

Hamdi Alkan, tabuta sarılıp gözyaşı döken eşi Selen Görgüzel'i telefonla çekerken, o anlar fotoğraflandı. Bu tartışılan anlar da objektifler tarafından kaydedildi. Konuyla ilgili çok sayıda haber yapıldı.

Selen Görgüzel, haberlere tepkisini sosyal medya hesabından şu şekilde ifade etti;Hamdi Alkan: İleride belgeseli yapılır diye çekildi - Resim : 1

Selen Görgüzel'in paylaşımına eşi Hamdi Alkan, Enis Fosforoğlu'nun kızı Seren Fosforoğlu ve Enis  Fosforoğlu'nun eşi Feride Fosforoğlu destek verdi;

 

Hamdi Alkan: İleride belgeseli yapılır diye çekildi - Resim : 2

Hamdi Alkan: İleride belgeseli yapılır diye çekildi - Resim : 3

Hamdi Alkan: İleride belgeseli yapılır diye çekildi - Resim : 4

Duymadık Demeyin programına canlı olarak bağlanan Hamdi Alkan, "Ben böyle bir durum ile muhattap olduğum için çok üzülüyorum. Bizim böyle bir fotoğrafı paylaşmayacağımızı bilmeliler. Ne Selen ne ben fotoğraf paylaşmadık. Rahmetli tiyatro hocamız Enis Fosforoğlu, Selen'in manevi babası gibiydi. Özellikle son 15 günde biz hep yanındaydık. Çok ciddi  bir sağlık süreci yaşadı. Kalp krizleri geçirdi, hastanelere kaldırıldı. Gönül isterdi ki bu kadar duyarlı olan bu haberleri yapan arkadaşlar keşke yanında olsaydı, biraz daha moral olurdu. Yarın öbür gün belgeseli yapılır, hikayesi anlatılır diye bu fotoğraflar çekildi. Bizim için özel bir an, bir daha olmayacak bir an, Selen'in manevi babası. Ben orada fotoğraf çekerken Selen kadrajdaydı ve arkamızda da bir gazeteci vardı. Selen tabuta sarılırken bende elimdeki cep telefonuyla fotoğrafını çektim. Heralde o gazeteci arkadaş seri çekim yapmış. Selen tam kafasını kaldırırken o enstantaneyi öyle yakalamış. Selen 'Şu tabutu çek, çelengi çek' dedi. bulunsun dedi. Yarın öbür gün hikayesini anlatırken insan doğar, büyür ve vefat eder bu kadar basit olan bir şeye 'Cenazede poz verdiler' oluyor. Bu kötü niyetli bir haber." açıklamalarda bulundu.