Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'den jet boşanma! İşte ilk açıklama

Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini bir çırpıda bitirdi. En son Selen Ergüzel'in evi terk ettiğini duymuştuk. Ünlü çift dava sonunda açıklama bile yaptı.

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'den jet boşanma! İşte ilk açıklama

Anlaşmalı olarak sonlanan boşanmada Görgüzel, "Karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız." dedi.

 
Hiçbir şey istemediler...

Haklarında uzun süredir ayrılık dedikoduları çıkan çift, Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. Alkan ve Görgüzel, birbirlerinden hiçbir şey talep etmedi.

Görgüzel, Alkan ile yaşadığı Zekeriyaköy'deki evlerinden taşınarak Etiler'e yerleşmişti.

 Biz dostuz mesajı verdiler

Mahkeme sonrası Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından, "9 yıl beraber ağlayıp, beraber güldük... Aynı havayı soluduk. Çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız... Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkürler Hamdi Alkan...  Başarı ve mutluluk daima seninle olsun..." açıklamasını yaptı. Hamdi Alkan da bu sözleri sayfasına taşıdı. Kaynak: Habertürk