Eyvah boşanma mı! Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel evi terk etti

Katıldığı TV programında Hamdi Alkan ile evliliğinin boşanmadan döndüğünü anlatan Selen Görgüzel Alkan'ın evi terk etmesi magazin dünyasına bomba gibi düştü. Hamdi Alkan oyuncu eşinin bir oyunda rol gereği sahnede öpüşmesi gündem olunca, sanatçı eşinin arkasında olduğuna dair açıklamalar yapmıştı.

Eyvah boşanma mı! Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel evi terk etti

Bir süredir boşanacakları konuşulan ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı eşi Selen Görgüzel Alkan cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Anlaşmalı olarak boşanma kararı alan çiftten gelen kötü haber sevenlerini üzdü. Selen Görgüzel Alkan, Hamdi Alkan ile birlikte yaşadığı evi terk etti.

Son aylarda evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddiasıyla sık sık gündemde olan ünlü yönetmen Hamdi Alkan ve oyuncu eşi Selen Görgüzel Alkan'dan kötü haber geldi.
Snob Magazin'in haberine göre; 2014 yılında nikah masasına oturan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel Alkan'ın anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

Selen Görgüzel Alkan'ın, Hamdi Alkan ile birlikte Zekeriyaköy'de yaşadığı evden ayrıldığı da öğrenildi.

Selen Görgüzel Alkan Etiler'deki evine taşınacakmış...

Selen Görgüzel Alkan, Etiler'de ev tutmuş. Ünlü oyuncu 2-3 gün içerisinde yeni evine taşınacak.

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda görüntülenen Hamdi Alkan, boşanma soruları karşısında, ''Memlekette daha önemli mevzular var. Annem yoğun bakımda, şu an başka boyuttayım. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen Hanım’ın doğum günü var, ona sorun'' açıklamasını yapmıştı.

 Geçtiğimiz aylarda '2. Sayfa' programına konuk olan Selen Görgüzel, bir dönem Hamdi Alkan ile sıkıntılı günler geçirdiklerini ve boşanmanın eşiğinden döndüklerini itiraf etmişti. Görgüzel konu ile ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Pandemi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Pandemi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaptık... Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor. Bizim aramızda üçüncü şahıs hiç olmadı... İki ayrı insanız; sorunlarımız oluyor, bunları birbirimize yansıttığımız zamanlar oluyor. O zaman da kavgaya dönüyor, belli bir süre sonra aranız kendiliğinden düzeliyor. Bu olumsuzlukları tolere ediyorsun." Kaynak: Süperhaber