Hamile kadının doğumu sırasında bebeği gören doktorlar ani karar değiştirdi! Sebebini dünya konuşuyor

Geçtiğimiz günlerde Brezilya'da dünyaya gelen bebek doktorları şoke etti. Normal doğum yapmak için hastaneye giden kadını muayene eden doktorlar, ani bir karar değişikliği ile sezaryen doğuma karar verdi. Doktorların kararlarını değiştirmelerinin sebebi, bebeğin ultrasonda çok büyük görünmesiydi. 7 kilogram ağırlığında dünyaya gelen Angerson Santos ismi verilen bebek için dünyaya gelen en büyük bebeklerden biri olduğu söylendi.

Hamile kadının doğumu sırasında bebeği gören doktorlar ani karar değiştirdi! Sebebini dünya konuşuyor

Brezilya'nın Amazonas eyaletinde dünyaya gelen bebek doktorları bile şoka uğrattı. 7 kilogram ağırlığında ve 57 santimetre uzunluğunda dünyaya gelen Angerson Santos isimli bebek ülke gündemine bomba gibi düştü. 

SEZARYEN YAPMAK ZORUNDA KALDI

27 yaşındaki Cleidiane Santos Dos Santos doğumdan bir önce hastaneye gitti. Doktorlar, Anne Santos'a bebeğin normal doğum için çok büyük olduğunu, bu şekilde normal doğumun gerçekleşemeyeceğini ve sezaryen doğum olması gerektiğini söyledi. 

Hamile kadının doğumu sırasında bebeği gören doktorlar ani karar değiştirdi! Sebebini dünya konuşuyor - Resim : 1

DÜNYAYA GELEN EN BÜYÜK BEBEK

Sezaryen kararının ardından 1 gün hastanede kalan anne, ertesi gün doğuma alındı. Büyük olduğunu tahmin etseler de doktorlar bebek Santos'u görünce şoke oldu. Çünkü bebek 57 santimetre uzunluğunda ve 7 kilogram ağırlığındaydı. Anne ve bebeğin sağlık sorunu olmadığını belirtilirken bebeğe getirilen kıyafetlerin küçük olması sebebiyle yardım kuruluşları bebek için kıyafet desteği verdi.

Hamile kadının doğumu sırasında bebeği gören doktorlar ani karar değiştirdi! Sebebini dünya konuşuyor - Resim : 2

Hamile kadının doğumu sırasında bebeği gören doktorlar ani karar değiştirdi! Sebebini dünya konuşuyor - Resim : 3