Hamileyken kocasıyla cinsel ilişkiye giren kadın, doktora gittiğinde hayatının en şok dakikasını yaşadı

Hamileyken kocasıyla cinsel ilişkiye giren 26 yaşındaki kadın, tıp dünyasında oldukça nadir yaşanan durum sonucunda 1 hafta arayla ikiz bebek dünyaya getirdi.

Hamileyken kocasıyla cinsel ilişkiye giren kadın, doktora gittiğinde hayatının en şok dakikasını yaşadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki San Francisco şehrinde yaşayan Odalis Martinez isimli kadın, tıp dünyasını şaşırtan bir olay yaşadı. Hamile olduğu sırada kocasıyla cinsel birliktelik yaşayan kadın, ikiz kızlarını 5 gün arayla dünyaya getirdi. 

KARDEŞLERİN ARASINDAKİ YAŞ FARKI 1 HAFTA

26 yaşındaki Odalis Martinez, adet döngüsünün son gününde ilk bebeğine hamile kaldıktan beş gün sonra ikinci bebeğine hamile kaldı. Bebekler ise doğarken 1 hafta ara ile dünyaya geldi. 

Hamileyken kocasıyla cinsel ilişkiye giren kadın, doktora gittiğinde hayatının en şok dakikasını yaşadı - Resim : 1

SON DERECE NADİR BİR DURUM

Lilo ve Imelda adı verilen bebekler anne karnında iken doktor anneye, bebeklerin farklı boyutlarda ve farklı zamanlarda oluştuklarını söyledi. Süperfetasyon adı verilen ve son derece nadir bu durumda, annenin regl döngüsü sırasında bir yerine iki yumurta saldığı ve her iki yumurtanın da farklı sperm hücreleriyle döllenmesi sonucu meydana geldiği açıklandı. 

Hamileyken kocasıyla cinsel ilişkiye giren kadın, doktora gittiğinde hayatının en şok dakikasını yaşadı - Resim : 2

"KESİNLİKLE ŞOK OLDUM"

Anne, "Kesinlikle şok oldum. Birincisi, ikiz oldukları için ve ikincisi, beş gün arayla dünyaya geldikleri gerçeğini sindirmek. İkizlerin nasıl oluştuğunu hiç bilmiyordum, bu yüzden bunun gerçekleşebileceğini bilmiyordum ve bu gerçekten harika bir sürprizdi." dedi.

Hamileyken kocasıyla cinsel ilişkiye giren kadın, doktora gittiğinde hayatının en şok dakikasını yaşadı - Resim : 3

SOSYAL MEDYADA ANLATTI

Odalis, ikiz bebeklerinin dünyaya geliş hikayesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı ihmal etmedi. Video TikTok kullanıcıları tarafından kısa zamanda milyonlarca kez izlendi.