Hande Ataizi'nin oğlunu sevgilisi denize öyle bir attı ki! Görenler şoke oldu

Reyting rekortmeni “Camdaki Kız” dizisinin Cana’sı Hande Ataizi’nin kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon’la çıktığı bodrum tatilinden objektiflere hangi görüntüler yansıdı?

Reyting rekortmeni “Camdaki Kız” dizisinin Cana’sı hande ataizi, üç yıldır beraberlik yaşadığı genç sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon’la Bodrum tatiline devam ediyor. Ünlü oyuncu geçen haftalarda Bodrum’da komşularının aracıyla evlerine dönerken büyük bir tehlike atlatmış, arabanın aniden alev alması üzerine ölümden dönmüştü. Çevredekilerin uyarısıyla son anda kendilerini dışarı attıklarını anlatan Hande Ataizi büyük şok yaşamıştı.

Olayın etkisini üzerinden atan ünlü oyuncu, hafta içi Bodrum Gölköy'deki bir plajda kameralara yansıdı. Yılllardır düzenli olarak spor yapan ve bu nedenle hep fit bir fiziğe sahip olan 48 yaşındaki Ataizi, sıcaktan bunalınca kendisini serin sulara bıraktı. Dinç Aydoğdu, sevgilisinin peşinden denize girdi. Hande Ataizi denizde bol bol yüzüp yılın yorgunluğunu üzerinden attı. Dinç Aydoğdu daha sonra Ataizi’nin yanına gitti. Denizden ilk çıkan Dinç Aydoğdu oldu. Sudan çıkar çıkmaz duşunu alan Hande Ataizi, kurulanma faslına geçti. Ünlü oyuncu rüzgarlı hava nedeniyle havlusuna sıkı sıkıya sarıldı. 

Ayaküstü bir tatilciyle sohbet eden oyuncuya çevredekiler kameraların çekim yaptığını haber verdi. Hande Ataizi, soluğu şezlongunda aldı. Ünlü oyuncu kitabını okumaya koyuldu.

Hande Ataizi’nin kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu birkaç gün önce de yine aynı sarı şortla iskelede kameralara takıldı. Bu kez Aydoğdu’nun yanında Ataizi’nin Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey’le evliliğinden dünyaya gelen 7 yaşındaki oğlu Leon vardı. Denize girmeye hazırlanan Leon paletlerini giyip deniz gözlüğünü taktı. Dinç Aydoğdu’nun Leon’u denize sert bir şekilde itmesi görenleri şaşırttı. Ardından denizden çıkan Leon’u Aydoğdu, defalarca denize itti.

İlerleyen dakikalarda Leon da Dinç Aydoğdu’yu denize itmek istedi. İlk denemesi başarısız olan minik Leon daha sonra amacına ulaştı.