Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Ayakkabılarının fiyatı ise duyanları şok etti

Bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından İtalya'da çekilmiş olduğu fotoğraflarını paylaştı. Oldukça şık olduğu görülen Erçel'in giydiği ünlü bir markaya ait elbisenin ve ayakkabının fiyatı ise dudak uçuklattı. Güzel oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede 1.5 milyon beğeniye ulaştı.

Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Ayakkabılarının fiyatı ise duyanları şok etti

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından İtalya'da çekilen pozlarını paylaştı. Ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelerle iki milyona yakın beğeniye ulaşırken; tarzının bedeliyle dudak uçuklattı.

Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Ayakkabılarının fiyatı ise duyanları şok etti - Resim : 1

Şu sıralar Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, şimdilerde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor. Tüm yazı birlikte yurt dışında tatil yaparak geçiren ikiliden 29 yaşındaki Erçel, son olarak 31.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.

KISA SÜREDE 1.5 MİLYON BEĞENİYE ULAŞTI

İtalya'da çekilen pozlarını peş peşe yayınlayan ünlü isim, tarzıyla kısa sürede 1.5 milyon beğeniye ulaştı.

Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Ayakkabılarının fiyatı ise duyanları şok etti - Resim : 2

Takipçileri, güzel oyuncuya; "Yahu inanılmazsın ya! Maşallah", "Bu kadar güzel olmak zorunda mısın?" ve "Kelebek gibisin" gibi 8 bine yakın yorum yaptı. Erçel'in sosyal medyada gündem olan bu paylaşımının ardından, tarzının fiyatı da ortaya çıktı.

BU ŞIKLIĞIN MALİYETİ 61 BİN 513 TL!

'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram sayfasının paylaşımına göre; ünlü bir markanın 17 bin 361 TL değerindeki elbisesini giyen ünlü isimin ayakkabıları ise 44 bin 152 TL.

Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Ayakkabılarının fiyatı ise duyanları şok etti - Resim : 3

Hande Erçel'in bu tarzını beğenenler kadar, "Bir ayakkabı neden elbisenin iki katı olabilir anlayamıyorum" şeklinde eleştirilerde bulunanlar da oldu.