Hande Erçel sosyal medyayı salladı, yıktı geçti! 'Ah be Hande...' Erçel paylaştı milyonlar hayran kaldı

Magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel intagram hesabından yaptığı paylaşımda yine gündem olmayı başardı. Erçel asansörde verdiği pozla yine dikkat çekti.

Hande Erçel sosyal medyayı salladı, yıktı geçti! 'Ah be Hande...'  Erçel paylaştı milyonlar hayran kaldı

Gün geçtikçe şöhreti ve ünü artan Hande Erçel yine gündeme geldi. Özellikke magazin gündeminde Kerem Bursin ile olan fotoğraflarıyla gündeme gelen Hande Erçel bu sefer de instagramda paylaştığı fotoğrafıyla gündem oldu.

Erçel takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Şu sıralar sevilen dizi Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel izleyicisine heyecan dolu anlar yaşatıyor. Fakat bu heyecanı sosyal medya takipçilerine de yaşatıyor.

Hande Erçel’in Instagram hesabında yaklaşık olarak 18 milyon takipçisi bulunuyor.

Takipçilerinden dolayı Hande Erçel’in her paylaştığı fotoğrafı ve paylaşımı binlerce etkileşim ve beğeni alıyor.

Güzelliğiyle de dikkatleri üzerine toplamayı başaran başarılı oyuncu  sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Güzel oyuncunun özellikle Kerem Bürsin ile olan fotoğrafları hem popüler oluyor hem de gündemi sallıyor.

‘Ah be Hande, güzelliğin ülkenin refah seviyesi yükseltiyor’

Son olarak Instagram’ın hikaye özelliğini kullanarak paylaştığı fotoğrafı gören fanları kendi sayfalarından fotoğrafı paylaşarak yorumlar yapmaya başladı. “Ah be Hande, güzelliğin ülkenin refah seviyesi yükseltiyor” yorumları ise en çok beğenilen ve etkileşim alan yorumlar arasında yer aldı.

Asansörde verdiği pozda dikkat çeken detay

Güzel ve başarılı oyuncu Hande Erçel farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Gri renkteki bluzu ve yine gri renkte bir pantolon ile tamamlamış ve üzerine renk getirmek amacıyla fuşya rengi bir ceket almıştı. Bunun yanında ise kalın güneş gözlükleriyle adeta havasını estirdi.  Asansörde vermiş olduğu bu poz takipçileri tarafından çok beğenildi.

'Asansör pozları özlenmişti'

Hafta sonu şıklığı olarak paylaşımını yapan Hande Erçel sevenlerine büyük bir keyif yaşattı. Gözlüğünün etkisinden her ne kadar makyajsız olduğu belli olmasa da dudaklarında bir ruj yoktu.

Hande Erçel asansör pozu

Bunun yanında ise birçok takipçisi Hande Erçel’in yapmış olduğu paylaşımı alarak kendi hikayelerinde ve gönderilerinde paylaşarak “Asansör pozları özlenmişti” yorumunu yaptılar. “Çok güzel kadınsınız Hande Erçel hanım efendi” yorumu ise Twitter’de paylaşılan yorumlar arasında yerini aldı.