Hande Yener, İbo Show'daki durgun halinin nedenini açıkladı

Yılbaşı gecesi yayınlanan İbo Show programındaki sakin ve ilgisiz hali sosyal medyada capslere konu olan Hande Yener, konuyla ilgili hangi açıklamayı yaptı?

Diş tedavisi gören Hande Yener, Nişantaşı’nda Magazin Hattı kamerasına takıldı. 12 Ocak’ta sevgilisi Misha ile 48. yaş gününü kutlayan Yener, 2020 yılının kendisi için iyi geçtiğini söyledi.
Ünlü popçu yılbaşı gecesi yayınlanan İbo Show’a konuk olmuş, eğlence programındaki sakin ve ilgisiz hali sosyal medyada capslere konu olmuştu. Moralinin bozuk olduğu tahmin edilen Yener, konuyla ilgili soruya “Hanımefendi oturdum işte” yanıtını verdi.

Hande Yener, bir gün sonra yine diş hekimi çıkışı kameralara takıldı. Yener’in yıllar sonra barıştığı Demet Akalın’la arasının yeniden bozulduğu gündeme gelmişti. Yener’in rol aldığı ve eski hit şarkısı Kırmızı’yı yeniden yorumladığı mobilya reklamından da 3 milyon TL kazandığı iddia edilmişti.

Ünlü popçu perşembe günü ise bu kez Nişantaşı’nda bir kozmetik mağazasında alışveriş yaptı. Bir süre içeride oyalanan Hande Yener, çıkışta hızlı adımlarla yürümeye başladı. İşi olduğunu belirten Yener, konuşmak istemedi.