Geleceği sızdırılmıştı! Harry Potter’dan ilk fragman geldi! 10 yıllık bir dizi olacak! Dizinin kadrosunda kimler olacak?

Harry Potter dizisi resmen duyuruldu! İlk fragman geldi. Bir süre önce Harry Potter dizisi ile ilgili haberler sosyal medyada sızdırılmıştı. “Harry Potter” dizisi HBO Max için çekilecek ve ilk sunumunda dizi"on yıllık bir dizi" olarak tanımlandı. Peki, Harry Potter dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin kadrosunda kimler olacak? İşte tüm detaylar…

Geleceği sızdırılmıştı! Harry Potter’dan ilk fragman geldi! 10 yıllık bir dizi olacak! Dizinin kadrosunda kimler olacak?

Tüm dünyayı kasıp kavuran Harry Potter serisi dizi oluyor. Daha önce dizinin geleceği ile ilgili bilgiler sosyal medyada sızdırılmıştı. Resmen açıklandı. 10 yıllık bir dizi olarak tanımlanan Harry Potter’dan ilk fragman geldi. Binlerce hayranın merak ettiği detaylar da ortaya çıktı.

YAYINLANACAK PLATFORM BELLİ OLDU

“Harry Potter” dizisi HBO Max için resmen duyuruldu. Yapılan açıklama Warner Bros. Discovery'nin 12 Nisan'da basına ve yatırımcılara yaptığı sunum sırasında yapıldı. Aynı sunum sırasında beklendiği gibi, HBO Max de resmi olarak yeniden markalandı ve artık sadece "Max" olarak adlandırılacak.

HARRY POTTER DİZİSİNDE 10 YIL DETAYI

Popüler kitap serisi 'Harry Potter'ın aynı adlı sinema filmi hafızalara kazınmış film 7’den 70’e milyonlarca insanın kalbinde taht kurmuştu. Harry Potter serisinin bu etkileyici hikayesi dizi ile karşımıza çıkacak. Dizinin  her sezonu serideki kitaplardan birine dayanacak ve Harry Potter'ın öyküsü detaylı bir şekilde anlatılacak. Warner Bros. Discovery, diziyi "on yıllık bir dizi" olarak tanımlıyor. Warner Bros Television ve JK Rowling ile ortaklaşa hazırlanan dizinin kitaplara bağlı kalacağı ise defalarca vurgulandı.

OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU MU!

Dizide beklendiği gibi kadrosu filmlerdekinden tamamen farklı olacak. Dizinin yapımcı kadrosunda JK Rowling ile birlikte Neil Blair ve Ruth Kenley-Letts yer alırken sekiz uzun metrajlı filmin de yapımcılığını üstlenen David Heyman şu anda yönetici yapımcılık için görüşmelerde bulunduğu aktarılıyor. Yazar kadrosu ise şimdilik belirsiz. Rowling yaptığı açıklamada "Max'in kitaplarımın bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığı benim için çok önemli ve sadece uzun soluklu bir televizyon dizisinin sağlayabileceği derinlik ve detaya olanak tanıyacak bu yeni uyarlamanın bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum." dedi. HBO & Max Content Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Casey Bloys yapmış olduğu açıklamada "İzleyicilere Hogwarts'ı yepyeni bir şekilde keşfetme fırsatı vermekten mutluluk duyuyoruz. Harry Potter kültürel bir fenomen ve Büyücülük Dünyası'na karşı büyük bir sevgi ve susuzluk olduğu çok açık. Warner Bros. Television ve J.K. Rowling ortaklığıyla hazırlanan bu yeni Max Original dizisi, hayranların bunca yıldır keyifle okumaya devam ettiği ikonik kitapların her birine derinlemesine dalacak." ifadelerini kullandı.