Harry Potter yıldızı oyunculuğu neden bıraktığını açıkladı

"Harry Potter" film serisinin yıldız isimlerinden Emma Watson oyunculuğu sektörün "kafese kapatılmış" gibi hissettiği için bıraktığını söyledi.

Harry Potter yıldızı oyunculuğu neden bıraktığını açıkladı

"Güzel ve Çirkin", "Küçük Kadınlar" ve "Harry Potter" serisi gibi yapımlarla ünlenen İngiliz oyuncu Emma Watson, oyunculuk yaparken mutlu olmadığını söyledi.

Financial Times'a konuşan Harry Potter yıldızı, sektörün kendisini "kafese kapatılmış" gibi hissettirmeye başladığını itiraf etti.

"MUTLU DEĞİLDİM"

Feminist ve aktivist kişiliğiyle de öne çıkan 32 yaşındaki oyuncu, "Dürüst olmak gerekirse pek mutlu değildim" ifadelerini kullandı.

İngiliz oyuncu "Gerçekten zor bulduğum şey çıkıp da üzerinde pek de kontrolüm olmayan bir şeyi satmak zorunda kalmaktı. Sürecin içinde yer almadığım şeylerin yüzü ve sözcüsü olmak zorunda kalmak çok zordu" ifadelerine yer verdi.

"BİR SESİM VEYA SÖZ HAKKIM YOKTU"

Oyuncu, "Sorumlu tutuluyordum ve bu gerçekten sinir bozucu bir hal almaya başlamıştı çünkü bir sesim veya söz hakkım yoktu" dedi.

Watson, eğer biri kendisini eleştirecekse de "Karar benimdi, daha iyisini yapmalıydım" diyebilmeyi istediğini söyledi.

"ARTIK ROBOT MODUNA GEÇMEK İSTEMİYORUM"

Gelecekte oyunculuk kariyerine "mutlaka" döneceğini söyleyen yıldız, "Bekleyip önüme neyin çıkacağını göreceğim için mutluyum. Yaptığım işi seviyorum. Mesele, kendimi farklı yüzlere ve kişilere bölmek zorunda kalmayacağım bir yol bulmak. Ve artık robot moduna geçmek istemiyorum" dedi.

2019 yapımı "Küçük Kadınlar"dan bu yana hiçbir film projesinde yer almayan oyuncu, geçtiğimiz yıl, Harry Potter özel bölümünde rol arkadaşlarıyla bir araya gelmişti. (NTV)