Hastane bünyesine çok sayıda personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu!

İş arayanlara müjde! Gelen son habere göre o hastane, çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular başladı. Personel alımına ilişkin tüm detaylar ve başvuru şartları açıklandı. Peki, hangi hastane personel alımı yapacak? KPSS şartı var mı? Kaç hastane personeli alınacak? İşte detaylar...

Hastane bünyesine çok sayıda personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre, Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olan üniversite hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere lise, önlisans ve lisans mezunu olan adaylar arasından farklı mesleklerde çalışacak toplam 96 personel alınacağı açıklandı. Personel alımına yönelik başvurular başladı. 

Hastane personeli hangi mesleklerden olacak?

Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi’ne hemşire, psikolog, röntgen teknisyeni, laborant, sağlık teknikeri, diğer sağlık personeli, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi gibi meslekler üzerinden personel alımı gerçekleşecek.

Hastane bünyesine çok sayıda personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu! - Resim : 1

Hastane bünyesine çok sayıda personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu! - Resim : 2

Hastane personeli başvuruları nasıl ve ne zaman yapılacak?

Başvurular 7 Kasım- 21 Kasım tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Adaylar için başvurular 21 Kasım 2022 tarihine kadar https://pdbilan.kku.edu.tr/ adresi üzerinden alınacak.