Hastaneye kaldırılan Oscar'lı oyuncu ilk kez konuştu: "Cehennemi yaşadım"

Oscar ödüllü oyuncu Jamie Foxx, nisan ayında hastaneye kaldırıldıktan sonra sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu. Sosyal medya hesabından hayranlarına seslenen Foxx, "Beni içimden borular çıkarken görmenizi istemedim. Felç geçirmedim ama cehennemi yaşadım" dedi.

Hastaneye kaldırılan Oscar'lı oyuncu ilk kez konuştu: "Cehennemi yaşadım"

Ödüllü oyuncu Jamie Fox, geçtiğimiz nisan ayında Atlanta'da Cameron Diaz ile rol aldığı "Back in Action" filminin setinde rahatsızlanmıştı. Foxx'un ailesi oyuncunun bazı "tıbbi komplikasyon" nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı.

55 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu. Foxx paylaşımında "Birçok insanın benden haber almayı beklediğini biliyorum ama dürüst olmak gerekirse beni öyle görmenizi istemedim" dedi.

"İÇİMDEN BORULAR ÇIKARKEN GÖRMENİZİ İSTEMEDİM"

Oyuncu sözlerine "Beni gülerken, iyi vakit geçirirken, partilerken, şaka yaparken, bir filmde, bir televizyon programında görmenizi istiyorum. Sadece beni, içimden borular çıkarken ve hayatta kalıp kalamayacağımı çözmeye çalışırken görmenizi istemedim" diyerek devam etti.

Hastaneye kaldırılan Oscar'lı oyuncu ilk kez konuştu: "Cehennemi yaşadım" - Resim : 1

"FELÇ GEÇİRMEDİM AMA CEHENNEMİ YAŞADIM"

Ailesinin kendisine bu süreçte çok destek olduğunu ve kendisini koruduğunu belirten oyuncu, "İnsanlar kör olduğumu söyledi. Gördüğünüz gibi gözlerimde sorun yok, gayet iyi durumdalar. Felç geçirmedim ama cehennemi yaşadım ve iyileşme yolunda bazı engebeler de vardı ama geri döneceğim ve çalışabilir durumdayım" dedi.

Videoyu sonlandırırken duygulanan Oscar'lı oyuncu, destek veren herkese teşekkür etti.