Hastaneyi birbirine katan hasta doktoru odasında tehdit etti, doktorun verdiği tepki herkesi ayakta alkışlattı

Türkiye’de bir hastanede çekilen görüntüler sosyal medyada yankı yarattı. Doktorun odasına giren bir hasta hem sıra işgal etti hem doktoru tehdit etti. Bu tavırlara rağmen sabırlı bir duruş sergileyen doktor sosyal medyada takdir edildi.

Hastaların doktorlara karşı uyguladığı fiziksel ve sözlü şiddete her gün yenisi ekleniyor. Kaydı alan hasta kendisini muayene etmediğini öne sürdüğü doktoru videoya çekiyor. Diğer hastalarında hak ve sıralarını ihlal ederek doktora tehditler savuruyor.

Doktora tehditler savurdu

Kayıt esnasında hasta ile doktor arasında geçen diyalogda, şahsın randevusunun olmadığı ve zorunlu olmasına rağmen hastanede maske takmadığı tespit ediliyor. Görüntüleri çeken şahıs ise ısrarla odadan çıkmayıp diğer hastaların sıralarını ihlal ediyor üstelik doktoru çektiği görüntüleri Sağlık Bakanlığı'na yollamakla tehdit ediyor.

Sosyal medyada takdir edildi

 

Kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen görüntülerde doktorun gösterdiği sabırlı tavır kullanıcılar tarafından takdir edildi.  Hatta bazı kullanıcılar ise paylaşımlarına Sağlık Bakanlığını ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da etiketledi.