Hatay, Adana, Osmaniye, Antalya, Kahramanmaraş ve Kilis hakkında korkunç haber geldi. Aslında Türkiye için korkunç

Meteorolojik kaynaklardan, Hatay, Mersin, Adana, Osmaniye, Antalya, Kahramanmaraş ve Kilis'i daha fazla ilgilendiren ancak aslında tüm Türkiye'yi ciddi şekilde etkileyecek ürkütücü bir haber geldi. Aslında Türkiye için korkunç.

Hatay, Adana, Osmaniye, Antalya, Kahramanmaraş ve Kilis hakkında korkunç haber geldi. Aslında Türkiye için korkunç

Dünyada iklim hızla değişmeye devam ediyor. İklimin sıcak hale gelmesi, Türkiye'de zaten iklimi sıcak şekilde yaşayan illerimizde de ciddi şekilde bir paniğe neden oluyor. 

Meteorolojik kaynaklardan, Hatay, Adana, Osmaniye, Antalya, Kahramanmaraş ve Kilis'i daha fazla ilgilendiren ancak aslında tüm Türkiye'yi ciddi şekilde etkileyecek ürkütücü bir haber geldi. Aslında Türkiye için korkunç.

Meteoroloji Bey hesabından konu hakkında yapılan paylaşımda, "Küresel ısınma'nın neden olduğu İklim değişikliği nedeniyle denizler-okyanuslar çok sıcak bu nedenle yaz ayları uzuyor yaz sonbaharı yutuyor korkarım ki artık bu iklim yerine oturdu." ifadelerine uyer verildi. 

DAHA DA SICAK OLACAK

Bu sözler, önümüzdeki tarihlerde Hatay, Mersin, Adana, Osmaniye, Antalya, Kahramanmaraş ve Kilis gibi illerimizde havanın daha sıcak olması ve vatandaşların daha sıcak bir iklimde yaşaması anlamına geliyor.