Hatay'daki son durumu Adem Metan tv100'e anlattı: Elektrik patlamaları meydana geldi, çok yoğun dumanlar yükseldi

Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremlerin ardından tv100 canlı yayınına bağlanan Adem Metan "Araçla gidiyorduk, araç kendini sol şeritten sağ şeride attı. Saniyeler sonunda Antakya’nın üzerinde elektrik patlamaları meydana geldi." dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Defne ilçesinde saat 20.04'te 6,4 büyüklüğünde ve saat 20.07'de Samandağ ilçesinde 5,8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremler çevre illerden de hissedildi. Hatay'da bulunan gazeteci Adem Metan tv100 canlı yayınına bağlandı.

"ELEKTRİK PATLAMALARI MEYDANA GELDİ"
"Metan "Araçla gidiyorduk, araç kendini sol şeritten sağ şeride attı. Saniyeler sonunda Antakya’nın üzerinde elektrik patlamaları meydana geldi. Çalışmalar 7/24 devam ediyordu, o bölgeden çok yoğun dumanlar yükseldi.  Buradaki binaların büyük bir bölümü hasar almıştı, tahmin ediyorum ki o binalardan çoğu yıkıldı. Kendi gözümle gördüğüm bu 1-2 bina yıkıntısı değildi. Şu an görebildiğim her yer ambulans, buradan merkeze çıkış yapıyorlar." ifadelerini kullandı.