Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel’den Galatasaray’a teşekkür

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Galatasaray’dan transfer ettikleri Halil Dervişoğlu için, sarı-kırmızılı takıma teşekkür etti. Demirel, “Halil ihtiyacımız olan pozisyonda olan bir oyuncuydu. Galatasaray'a da teşekkür ediyorum bize verdikleri için” dedi.

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel’den Galatasaray’a teşekkür

Trendyol Süper Lig’in 25.hafta maçında Trabzonspor evinde Hatayspor’u ağırlıyor. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, takımın durumu ve transferler hakkında konuştu.

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel’den Galatasaray’a teşekkür - Resim : 1

"2-3 HAFTADIR GÜZEL SONUÇLAR ALIYORUZ"

6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma törenlerine katıldıklarını ifade eden Demire, "Anma törenlerine katıldık, sonra Başakşehir'le oynadık, sonra buraya geldik. Transferin son günleriydi. Hatay için ne gerekiyorsa ona göre hareket etmek zorundayız. Hatayspor için amacımız oradaki insanlara umut olmak. Onların adının geçtiği her yerde onları temsil etmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Bizim bu seneki misyonumuz bu. 2-3 haftadır güzel sonuçlar alıyoruz. Buradan da puan ya da puanlar almak istiyoruz” dedi.

"HALİL'İ BİZE VERDİKLERİ İÇİN GALATASARAY'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Galatasaray’dan sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edilen Halil Dervişoğlu için konuşan tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılılara transfer için teşekkür etti.

Demirel şunları kaydetti:

“Halil ihtiyacımız olan pozisyonda olan bir oyuncuydu. Galatasaray'a da teşekkür ediyorum bize verdikleri için. İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah hepsi süre alacak. Biz transfer yapmak için değil, ihtiyacımız olan oyuncuları almayı tercih ediyoruz. Doğru transferlerle, doğru planlarla iyi iş yaptığımızı düşünüyorum.”

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel’den Galatasaray’a teşekkür - Resim : 2